ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ 2021 - Τα ομορφότερα κτήματα γάμου για δεξίωση

ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ 2021
Τα ομορφότερα κτήματα γάμου για δεξίωση

Δείτε τα ωραιότερα κτήματα γάμου για τη δεξίωσή σας. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Τα πλεονεκτήματα στα κτήματα δεξιώσεων γάμου είναι το δροσερό περιβάλλον στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, η φυσική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο έναστρος ουρανός, το υδάτινο στοιχείο (πισίνες και συντριβάνια), ο έντεχνος φωτισμός και ενίοτε η θέαση προς θάλασσα ή κάμπο.

ΚΤΗΜΑ ΑΣΤΡΑ PRIVATE CLUB

κτημα γαμου ΑΣΤΡΑ PRIVATE CLUB νεα μακρη

Σε απόλυτη αρμονία, με τις απαιτήσεις μιας λαμπρής δεξίωσης, έχουν σχεδιαστεί οι χώροι του κτήματος. Με μια πανέμορφη αίθουσα αλλά και με έναν θεσπέσιο κήπο, η επιλογή του ιδανικού χώρου θα είναι εύκολη. Οι μπαλκονόπορτες της αίθουσας μπορούν να ανοίξουν και να γίνει πιο καλοκαιρινή. Επίσης στον χώρο υπάρχει παιδότοπος για τους μικρούς σας καλεσμένους.

ΚΤΗΜΑ ΒΕΛΛΗ

κτημα γαμου ΒΕΛΛΗ κορωπι

Μέσα σε ένα δενδροφυτεμένο και φυσικά ανθοστολισμένο περιβάλλον, υπάρχει το εκκλησάκι για την τελετή του γάμου. Για την δεξίωση που ακολουθεί μπορείτε να επιλέξετε τους χώρους του κήπου, του ελαιώνα ή και την αίθουσα δεξιώσεων luxury room. Προσφέρει κάθε δυνατή παροχή, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, για εκείνη την λαμπερή στιγμή της ζωής σας.

ΚΤΗΜΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

κτημα γαμου ΕΦΗΛΕΝΑ κορωπι

Στο εκκλησάκι αυτό ο γάμος σας θα έχει ένα γραφικό, ή μποέμικο αν προτιμάτε, χαρακτήρα. Μια υπέροχη αίθουσα, που δημιουργεί ένα ιδανικά ρομαντικό σκηνικό, για τον γάμο των ονείρων σας. Ένας θεσπέσιος κήπος, με ποικιλία φυτών και φυσικά γκαζόν και πέτρινα δρομάκια. Με μια πανέμορφη λιμνούλα και πολλά, διάσπαρτα, καλόγουστα διακοσμητικά στοιχεία. Η αύρα της νέας ζωής θα έχει φυσικά χρώματα.

ΚΤΗΜΑ ΝΑΪΑΣ

κτημα γαμου ΝΑΪΑΣ κορωπι

Διοργανώστε μια ονειρεμένη δεξίωση γάμου όπως την ονειρευτήκατε. Ένας παραμυθένιος χώρος από πέτρα και ξύλο μέσα σε πλούσια βλάστηση με ανθισμένα παρτέρια και μποκαμβίλιες, τριανταφυλλιές και πλακόστρωτα σοκάκια δημιουργώντας πολύχρωμες πινελιές στον καμβά του σκηνικού σας, σαν πίνακας του Μονέ.

ΚΤΗΜΑ ΡΟΔΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

κτημα γαμου ΡΟΔΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ κορωπι

Μπαίνοντας στο κτήμα ΡΟΔΟΝ η ζεστασιά της θετικής ενέργειας σας αγκαλιάζει. Το καταπράσινο γκαζόν εναλλάσσεται με τα ροζ γεράνια και τις πολύχρωμες τριανταφυλλιές. Η επιβλητική παρουσία των πεύκων και των ελιών σας ταξιδεύει στο χρόνο. Τα εσπεριδοειδή στον πλακόστρωτο περίβολο του βυζαντινού ναού του Αγίου Στυλιανού προσθέτουν μία ανθισμένη νότα στην περιήγησή σας, στον χρόνο. Οι πέργκολες με τις κληματαριές συνθέτουν ένα ακόμα ρομαντικό κομμάτι στην εκδήλωσή σας.

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

κτημα γαμου FILOXENIA καπανδριτι

Στο Κτήμα Filoxenia στο Καπανδρίτι, θα ζήσετε την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό των υπηρεσιών τους, πριν από τον γάμο σας. Σε προγραμματισμένο ραντεβού και κατά την διάρκεια δεξίωσης που θα γίνεται στον χώρο, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από τις υπηρεσίες και τις παροχές που μπορείτε να επιλέξετε για την δική σας δεξίωση.

ΚΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ

κτημα γαμου ΔΙΚΑΙΟΥΛΙΑ κορωπι

Είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για την τελετή και την λαμπερή δεξίωση που έχετε ονειρευτεί για την πιο προσωπική στιγμή που θα μοιραστείτε με το ζευγάρι σας αλλά και τους εξαίρετους προσκεκλημένους σας. Η θέα, από τον κήπο προς τον κάμπο των Μεσoγείων, είναι εκπληκτική. Στην υπέροχα διακοσμημένη, κλειστή αίθουσα 500 ατόμων, η οροφή μπορεί να ανοίξει και να απολαύσετε τον έναστρο ουρανό, κατά την διάρκεια της δεξίωσης.