Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη Βαρυμπόμπη

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη Βαρυμπόμπη

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στη Βαρυμπόμπη. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου στη Βαρυμπόμπη με πλούσιες παροχές, σε κάμπο, σε λόφους ακόμη και δίπλα στη θάλασσα. Τα περισσότερα κτήματα γάμου είναι πολυτελή και προσφέρουν αίθουσες κλειστές ανοιγόμενες, χτιστές ή με τέντες για το ενδεχόμενο της αλλαγής του καιρού. Προσφέρουν γραφικά εκκλησάκια, πισίνες ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ειδικό γκαζόν για δεξιώσεις, καταπράσινους κήπους, φωτιζόμενα συντριβάνια, ρομαντικά γεφυράκια κ.α. Κατατάσσονται στα δημοφιλέστερα κτήματα δεξιώσεων στην ευρύτερη περιοχή της αττικής

ΚΤΗΜΑ ΙΓΓΛΕΣΗ

κτημα γαμου ΙΓΓΛΕΣΗ Βαρυμπόμπη

Το κτήμα Ιγγλέση βρίσκεται επί της Λ. Τατοϊου, στην Βαρυμπόμπη, και είναι σε θέση να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει από 350 έως 700 καλεσμένους στην αίθουσα και στον υπαίθριο χώρο του αντίστοιχα. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ. Η ποιότητα και η γεύση των εδεσμάτων καθώς και ο επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του προσωπικού ανεβάζει το επίπεδο της φιλοξενίας σε μεγάλο βαθμό. Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν κάθε στιγμή του γάμου σας, από την τελετή στο εκκλησάκι μέχρι το φαγητό και τον χορό στην πίστα.

ΚΤΗΜΑ ΕΡΑΤΩ

κτημα γαμου ΕΡΑΤΩ Βαρυμπόμπη

Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, συγκεκριµένα στη Λεωφόρο Τατοῖου 143 βρίσκεται το κτήµα δεξιώσεων «Ερατώ». Με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση της δεξἰωσης του γάμου σας. Η τοποθεσία του είναι κοντά στη πλατεία της Βαρυμπόμπης, µε αποτέλεσµα οι καλεσμένοι σας να µην δυσκολευτούν να το εντοπίσουν.

ΚΤΗΜΑ CASARMA

κτημα γαμου CASARMA Κηφισιά

Στην περιοχή των Βορείων προαστίων, στη Νέα Κηφισιά, τοποθετείται η αἴθουσα δεξιώσεων Casarma. Επιλέξτε την αἴθουσα δεξιώσεων Casarma για µια άψογη δεξίωση γάμου µε φινέτσα και ποιότητα. Το κτήµα δεξιώσεων, όπου στεγάζεται η αίθουσα Casarma βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της Κηφισιάς, διευκολύνοντας έτσι τους προσκεκληµένους σας να εντοπίσουν το µέρος, όπου θα διοργανωθεί η δεξίωση του γάμου σας.

ΚΤΗΜΑ LE CHEVALIER

κτημα γαμου LE CHEVALIER Βαρυμπόμπη

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στον χώρο του κτήματος δίνοντάς την δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να παρακολουθήσουν την τέλεση του Γάμου ή της Βάπτισης, χωρίς μετακινήσεις. Επίσης διαθέτει στον χώρο του πλήρως εξοπλισμένη σουίτα 60 τετραγωνικών μέτρων με υπερσύγχρονο κτιστό υδρομασάζ, δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν και μετά τον γάμο, αλλά ακόμα και να διανυκτερεύσει.

ΚΤΗΜΑ FOREST CAVALLARI

κτημα γαμου FOREST CAVALLARI Βαρυμπόμπη

Λίγο έξω από την Αθήνα. στη περιοχή της Βαρυμπόμπης, η δροσερή αἰσθηση της εξοχής, σε συνδυασμό µε τη αυτή και φωτεινή αἴθουσα θα δώσουν στη δεξίωση σας τον αἐρα που της ταιριάζει. Στον εσωτερικό ενιαίο χώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, ενώ στον εξωτερικό χώρο κυριαρχεί το πράσινο µε τα δέντρα και το γκαζόν, ενώ το ειδυλλιακό τοπίο συµπληρώνειτο στοιχείο του νέρου.

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

κτημα γαμου FILOXENIA Καπανδρίτι

Ρομαντικό, chic, rustic, glamour, vintage.. όπως κι αν ονειρευτήκατε τον γάμο σας είμαστε εδώ µε οικονομικές λύσεις να τον οργανώσουμε µαζί στο κτήµα Filoxenia οικονομικά και ποιοτικά! Με 35€/άτομο ή 39€/άτομο σε πλουσιότερο μενού σερβιριστό, κάνουμε µια υπέροχη αρχή.. Αποκλειστικός συνεργάτης dj µε πλήρη ηχητική κάλυψη, φωτορυθµικά και πυροτεχνήµατα ἐρχεται να ενισχύσει την «σύνθεση», µιας επιτυχημένης δεξίωσης, σε πλήρη συνεργασία µαζί σας.