Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη δυτική αττική

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη δυτική αττική

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στη δυτική αττική. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου με αρκετές παροχές που καλύπτουν οποιαδήποτε δεξίωση γάμου. Τα περισσότερα κτήματα για τη διασφάλιση της δεξίωσης διαθέτουν και αίθουσες κλειστές για την αποφυγή απρόοπτων καιρικών φαινομένων. Υπάρχουν κτήματα στη δυτική αττική στους πρόποδες της Πάρνηθας με θέα το βουνό, κτήματα μεσογειακά με πισίνες και εντυπωσιακούς φοίνικες που δημιουργούν μαγευτικό περιβάλλον, κτήματα με καταπράσινους κήπους και άλλα δίπλα στη θάλασσα.

ΚΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

κτημα γαμου ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ παρνηθα

Σας προτείνουμε και σας υποσχόμαστε ένα υπέροχο περιβάλλον με ποιοτικό φαγητό, εξαιρετικό σέρβις, και καλές τιμές που θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. H επιλογή για κάθε εκδήλωση σας στο "Ελληνικόν" θα είναι υπέροχη και μοναδική!

ΚΤΗΜΑ AMARE

κτημα γαμου AMARE παρνηθα

Το κτήµα AMARE είναι το νέο στολίδι του Ομίλου Επιχειρήσεων Γεωργίου Καβαλλάρη. Το καταπληκτικό design της πισίνας περιμετρικά και ο χώρος της πίστας στη µέση δημιουργούν ένα σπάνιο και μαγευτικό συναίσθηµα υπεροχής και χλιδής. Το καταπράσινο χαλί από γκαζόν, ο µοντέρνος φωτισµός, οι καταρράκτες καθώς και το γραφικό εκκλησάκι της Κοιµήσεως της Θεοτόκου συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τον γάμο των ονείρων σας.

ΚΤΗΜΑ VERANDA LATINO

κτημα γαμου VERANDA LATINO παρνηθα

Με περισσή αγάπη και φαντασία, έχει σχεδιαστεί αυτό το κτήμα, που θα σας μαγέψει και θα δημιουργήσει τις καλύτερες πρώτες στιγμές της νέας σας ζωής. Το όνομά του και μόνο, Veranda Latino, είναι ομώνυμο με την ιταλική φινέτσα και το φυσικό κάλλος της Πάρνηθας.

ΚΤΗΜΑ ΑΙΓΛΗ

κτημα γαμου ΑΙΓΛΗ παρνηθα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, η διεύθυνση και το προσωπικό του Ελληνικού Παραδοσιακού Catering σας καλοσωρίζουν και είναι στη διάθεσή σας µε την εμπειρία πολλών ετών για να οργανώσουν την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής σας, τη βάπτιση του παιδιού σας και καθε εκδήλωση που θα θέλατε να πραγµατοποιήσετε.

ΚΤΗΜΑ AQUA FREAM

κτημα γαμου AQUA DREAM παρνηθα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Γεωργίου Καβαλλάρη διαθέτει ατού:το AQUA DREAM!!! ένας επίγειος παράδεισος σε µια καταπράσινη έκταση 5 στρεµµάτων, µε τον καταπληκτικό χώρο της πισίνας, τα ευωδιαστά άνθη, την μαγευτική λίμνη µε το γεφυράκι της καθώς και το γραφικό εκκλησάκι του Άη Γιώργη. Ίο ιδανικό σκηνικό για να πραγµατοποιήσετε έναν ονειρεµένο γάμο µε πριγκηπικές διαθέσεις.


Περισσότερα κτήματα γάμου..