Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη δυτική αττική

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στη δυτική αττική

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στη δυτική αττική. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου με αρκετές παροχές που καλύπτουν οποιαδήποτε δεξίωση γάμου. Τα περισσότερα κτήματα για τη διασφάλιση της δεξίωσης διαθέτουν και αίθουσες κλειστές για την αποφυγή απρόοπτων καιρικών φαινομένων. Υπάρχουν κτήματα στη δυτική αττική στους πρόποδες της Πάρνηθας με θέα το βουνό, κτήματα μεσογειακά με πισίνες και εντυπωσιακούς φοίνικες που δημιουργούν μαγευτικό περιβάλλον, κτήματα με καταπράσινους κήπους και άλλα δίπλα στη θάλασσα.

ΚΤΗΜΑ DIONYSOS PALACE

κτημα γαμου DIONYSOS PALACE μεγαρα

Με θέα τα πευκόφυτα Γεράνεια, στην περιοχή Μεγάρων - Αττικής, δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος δεξιώσεων αφιερωμένος στην τέχνη και τη γεύση, που µπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Το Dionysos Palace στεγάζεται στο καινούργιο κτίριο απέναντι από την ταβέρνα Διόνυσος σε µια περιοχή µε εὔκολη πρόσβαση. Στο εξωτερικό χώρο τα φωτισμένα Γεράνεια θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας, σε έναν ἀνετο χώρο με πισίνα και φώς, µε δυνατότητα φιλοξενίας έως και 500 άτοµα σε καθιστή δεξίωση γεύµατος, αποκλειστικά στο ύφος και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας µέσα από τους πολυάριθµους συνεργάτες µας που εγγυώνται την σίγουρη επιτυχία και µοναδικότητα της βραδιάς.