Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στα νότια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα γάμου με ποικίλες παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για τη δεξίωση του γάμου σας. Υπάρχουν αποκλειστικά κτήματα δεξιώσεων παραλιακά με θέα τη θάλασσα, κτήματα συνδυαζόμενα με ξενοδοχεία και μπιτς μπαρ κτήματα. Υπάρχουν επίσης κτήματα με αίθουσες γάμου κλειστές για την περίπτωση αλλαγής καιρού. Κτήματα με πισίνα, γκαζόν, κήπο, συντριβάνια, με θέα τη φύση κ.α. Υπάρχουν ακόμη κτήματα γάμου παραθαλάσσια κυριολεκτικά πάνω στην άμμο όπου η δεξίωσή σας θα σας δώσει μια ατμόσφαιρα καλοκαιρινού νησιού.

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

κτημα γαμου ΠΑΝΘΕΟΝ Αλιμος

Η αίθουσα είναι εξαιρετική και μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι τζαμαρίες της και να μεταμορφωθεί σε έναν νέο, ενιαίο χώρο με τον κήπο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντήσει οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των σεφ θα την απογειώσουν με τα μοναδικά πιάτα που θα ετοιμάσουν.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΘΕΛΕΙΑ

Πιολυχωρος δεξιωσεων ΑΝΘΕΛΕΙΑ Λαγονησι

Η καλαισθησία, το όμορφο περιβάλλον, η μοναδική θέα στη θάλασσα και η άψογη εξυπηρέτηση θα σας αφήσουν την πιο γλυκιά ανάμνηση της ζωής σας. Την εκλεπτυσμένη διακόσμηση και την ασύγκριτη πολυτέλεια που πλυμμηρίζουν τον χώρο, αποτέλεσαν στοιχεία όπως μαρμάρινα δάπεδα, λεπτομέρειες µε ξὔλο, ειδικός φωτισμός του κτηρίου αλλά και του περιβάλλοντος χώρου, φοίνικες, μεγάλα καταπράσινα δέντρα, που δεν επιτρέπουν την οπτική επαφή χωρίς ὁμως να κρύβουν την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και η μαγευτική πισίνα που συμπληρώνει το σκηνικό της υπεροχής.