Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στα νότια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα γάμου με ποικίλες παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για τη δεξίωση του γάμου σας. Υπάρχουν αποκλειστικά κτήματα δεξιώσεων παραλιακά με θέα τη θάλασσα, κτήματα συνδυαζόμενα με ξενοδοχεία και μπιτς μπαρ κτήματα. Υπάρχουν επίσης κτήματα με αίθουσες γάμου κλειστές για την περίπτωση αλλαγής καιρού. Κτήματα με πισίνα, γκαζόν, κήπο, συντριβάνια, με θέα τη φύση κ.α. Υπάρχουν ακόμη κτήματα γάμου παραθαλάσσια κυριολεκτικά πάνω στην άμμο όπου η δεξίωσή σας θα σας δώσει μια ατμόσφαιρα καλοκαιρινού νησιού.

ΚΤΗΜΑ LAGONISSI FALLS

κτημα γαμου LAGONISSI FALLS λαγονήσι

Υψίστης σημασίας προτεραιότητά μας, στον σχεδιασμό του Κτήματος και σε όλη τη διαδικασία αναμόρφωσής του, υπήρξε η άμεση εποπτεία του κτήματος από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε και η προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία αποτυπώνεται σε τρεις εκπληκτικής ομορφιάς χώρους

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

κτημα γαμου ΠΑΝΘΕΟΝ Αλιμος

Η αίθουσα είναι εξαιρετική και μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι τζαμαρίες της και να μεταμορφωθεί σε έναν νέο, ενιαίο χώρο με τον κήπο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντήσει οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των σεφ θα την απογειώσουν με τα μοναδικά πιάτα που θα ετοιμάσουν.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ DELAGO

Κτημα γαμου DELAGO Λαγονησι

Για να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις το κτήμα Delago είναι στην διάθεσή σας. Στο γραφικό εκκλησάκι του, θα κάνει την τελετή του γάμου σας να μοιάζει παραμυθένια, ανάμεσα στα όμορφα δέντρα και τον καταπράσινο κήπο, που το περιβάλλουν. Για να μην σας απασχολήσει ούτε στιγμή ο καιρός το κτήμα διαθέτει μια αίθουσα 450 ατόμων για τις κλειστές δεξιώσεις και έναν κήπο 1000 ατόμων για εξωτερικού τύπου δεξίωση, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Παρέχεται ασφάλεια αστικής ευθύνης.