Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα νότια προάστια

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στα νότια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα γάμου με ποικίλες παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για τη δεξίωση του γάμου σας. Υπάρχουν αποκλειστικά κτήματα δεξιώσεων παραλιακά με θέα τη θάλασσα, κτήματα συνδυαζόμενα με ξενοδοχεία και μπιτς μπαρ κτήματα. Υπάρχουν επίσης κτήματα με αίθουσες γάμου κλειστές για την περίπτωση αλλαγής καιρού. Κτήματα με πισίνα, γκαζόν, κήπο, συντριβάνια, με θέα τη φύση κ.α. Υπάρχουν ακόμη κτήματα γάμου παραθαλάσσια κυριολεκτικά πάνω στην άμμο όπου η δεξίωσή σας θα σας δώσει μια ατμόσφαιρα καλοκαιρινού νησιού.

ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

κτημα γαμου ΠΑΝΘΕΟΝ Αλιμος

Η αίθουσα είναι εξαιρετική και μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι τζαμαρίες της και να μεταμορφωθεί σε έναν νέο, ενιαίο χώρο με τον κήπο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντήσει οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των σεφ θα την απογειώσουν με τα μοναδικά πιάτα που θα ετοιμάσουν.

ΚΤΗΜΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

κτημα γαμου ΕΦΗΛΕΝΑ Κορωπί

Στιγμές χαράς, ευτυχίας, καταξίωσης, ανεκτίµητης συναισθηµατικής αξίας, μικρές ή µεγάλες ευκαιρἰες για γιορτή, που θέλετε να χαραχτούν ανεξίτηλα στη µνήµη και στην κάρδια σας. Ὅπως και αν έχετε ονειρευτεί τα πιο όμορφα και σηµαντικά, προσωπικά ή επαγγελματικά γεγονότα της ζωής σας. Στο κτήµα ΕΦΗΛΕΝΑ Θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό. Ἔναν ειδυλλιακό και καταπράσινο, αμφιθεατρικό και πολύ-επίπεδο χώρο 8 στρεμμάτων, προσβάσιμο και σε ΑΜΕΑ. Ατµοσφαιρικό, φιλόξενο, άρτια εξοπλισμένο µε τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά µέσα.

ΚΤΗΜΑ VILLA MIA

κτημα γαμου VILLA MIA Κορωπί

Το κτήμα Villa Mia και το έμπειρο προσωπικό του, βρίσκεται στο χώρο της εστίασης τα τελευταία 30 χρόνια, με εξειδίκευση στην οργάνωση γάμων και βαπτίσεων, αλλά και εταιρικών εκδηλώσεων. Έχοντας πάντα την όρεξη να αναλάβουμε το κάθε κοινωνικό γεγονός της ζωής σας, με βάση τις δικές σας επιλογές και ανάγκες. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια και φυσικά στην προσωπικότητα του εκάστοτε πελάτη μας.

ΚΤΗΜΑ LAGONISSI FALLS

κτημα γαμου LAGONISSI FALLS λαγονήσι

Υψίστης σημασίας προτεραιότητά μας, στον σχεδιασμό του Κτήματος και σε όλη τη διαδικασία αναμόρφωσής του, υπήρξε η άμεση εποπτεία του κτήματος από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε και η προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία αποτυπώνεται σε τρεις εκπληκτικής ομορφιάς χώρους


Περισσότερα κτήματα γάμου..