Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στην Κηφισιά

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στην Κηφισιά

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στην Κηφισιά. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου στην Κηφισιά με πλούσιες παροχές, σε κάμπο, σε λόφους ακόμη και δίπλα στη θάλασσα. Τα περισσότερα κτήματα γάμου είναι πολυτελή και προσφέρουν αίθουσες κλειστές ανοιγόμενες, χτιστές ή με τέντες για το ενδεχόμενο της αλλαγής του καιρού. Προσφέρουν γραφικά εκκλησάκια, πισίνες ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, ειδικό γκαζόν για δεξιώσεις, καταπράσινους κήπους, φωτιζόμενα συντριβάνια, ρομαντικά γεφυράκια κ.α. Κατατάσσονται στα δημοφιλέστερα κτήματα δεξιώσεων στην ευρύτερη περιοχή της αττικής

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

κτημα γαμου FILOXENIA Καπανδρίτι

Ρομαντικό, chic, rustic, glamour, vintage.. όπως κι αν ονειρευτήκατε τον γάμο σας είμαστε εδώ µε οικονομικές λύσεις να τον οργανώσουμε µαζί στο κτήµα Filoxenia οικονομικά και ποιοτικά! Με 35€/άτομο ή 39€/άτομο σε πλουσιότερο μενού σερβιριστό, κάνουμε µια υπέροχη αρχή.. Αποκλειστικός συνεργάτης dj µε πλήρη ηχητική κάλυψη, φωτορυθµικά και πυροτεχνήµατα ἐρχεται να ενισχύσει την «σύνθεση», µιας επιτυχημένης δεξίωσης, σε πλήρη συνεργασία µαζί σας. Και το «κερασάκι στην τούρτα».. η διακόσμηση! Επαγγελματίες του χώρου, συνεργάτες του κτήµατος Filoxenia, σας προτείνουν διακοσµήσεις για τα τραπέζια, τον χώρο του κτήµατος, ένα εντυπωσιακό τραπέζι µε γλυκίσματα και το βιβλίο ευχών ανάλογα µε το budget του κάθε ζευγαριού!

ΚΤΗΜΑ CASARMA

κτημα γαμου CASARMA Κηφισιά

Στην περιοχή των Βορείων προαστίων, στη Νέα Κηφισιά, τοποθετείται η αἴθουσα δεξιώσεων Casarma. Επιλέξτε την αἴθουσα δεξιώσεων Casarma για µια άψογη δεξίωση γάμου µε φινέτσα και ποιότητα. Το κτήµα δεξιώσεων, όπου στεγάζεται η αίθουσα Casarma βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της Κηφισιάς, διευκολύνοντας έτσι τους προσκεκληµένους σας να εντοπίσουν το µέρος, όπου θα διοργανωθεί η δεξίωση του γάμου σας. Σε ένα άψογο περιβάλλον, µε έντονο το φυσικό τοπίο, σας δίνεται η δυνατότητα να διοργανώσετε τη δεξιωσή σας. Το γαμήλιο μενού αναλαµβάνει το συνεργαζόµενο catering Zafiris, το οποίο διαθέτοντας εμπειρία χρόνων θα φροντίσει για ένα άψογο buffet την ηµέρα του γάμου σας. Με ποικιλία εδεσμάτων και ποτών κανείς δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.


Περισσότερα κτήματα γάμου..