Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα βόρεια προάστια

Τα ομορφότερα κτήματα γάμου στα βόρεια προάστια

Δείτε τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου στα βόρεια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν κτήματα δεξιώσεων γάμου με πάρα πολλές παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό νεόνυμφο ζευγάρι για τη δεξίωσή του. Τα περισσότερα κτήματα γάμου στα βόρεια προάστια είναι πολυτελή και προσφέρουν επιπλέον αίθουσες κλειστές για την περίπτωση αλλαγής καιρού. Διαθέτουν εκκλησάκι, πισίνα, γκαζόν, κήπο, συντριβάνια, γεφύρια, θέα τη φύση. Tο δροσερό περιβάλλον της περιοχής στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τον έντεχνο φωτισμό των και τον έναστρο ουρανό δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

ΚΤΗΜΑ FOREST CAVALLARI

κτημα γαμου FOREST CAVALLARI Βαρυμπόμπη

Το κτήμα Forest Cavallari, που βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την μέρα του γάμου σας. Όπως όλα τα κτήματα έτσι και αυτό διαθέτει κήπο όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, αλλά αυτό το κτήμα έχει κάτι μοναδικό. Σε συνέχεια με τον κήπο υπάρχει μια ανοιχτή αίθουσα, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα συνδυαστικό περιβάλλον ελευθερίας χώρου και άνεσης. Η αίθουσα κλείνει περιμετρικά αλλά και στην οροφή, με υαλοπίνακες, έτσι το σκηνικό της δεξίωσής σας παίρνει άλλες διαστάσεις.

ΚΤΗΜΑ CASARMA

κτημα γαμου CASARMA Κηφισιά

Στο κτήμα Casarma θα βρείτε τον πολυτελή και κομψό χώρο που επιθυμείτε για την δεξίωσή σας. Με ιδιωτικό εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου και πισίνα στο κέντρο του χώρου της δεξίωσης. Αν επιθυμείτε ή αν ο καιρός το αλλάξει, η εσωτερική αίθουσα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Το catering Zafiris θα δημιουργήσει το μενού της αρεσκείας σας. Η διακόσμηση του χώρου που θα επιλέξετε, εσωτερικού ή εξωτερικού, θα γίνει από το επιτελείο του κτήματος. Επίσης σας παρέχει τα μηχανήματα ήχου και οπτικών εφέ για να τα χρησιμοποιήσει ο υπεύθυνος για την μουσική σας.

ΚΤΗΜΑ ΥΑΔΕΣ

κτημα γαμου ΥΑΔΕΣ Αττικό Άλσος

Στο Αττικό Άλσος βρίσκεται ένας χώρος που θα μπορούσε να περιγραφεί σαν “κτήμα μέσα στην πόλη”. Ο χώρος Υάδες περιβάλλεται από δέντρα, διαθέτει μια κλειστή αίθουσα με μοντέρνα διακόσμηση αλλά και κήπο απ’ όπου απολαμβάνει κανείς ανενόχλητα την θέα της πόλης. Οι χώροι διατίθενται και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί. Το μενού που θα επιλέξετε εκτελείται και σερβίρεται από υψηλών προδιαγραφών επαγγελματίες του χώρου, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας με επιτυχία.

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

κτημα γαμου FILOXENIA Καπανδρίτι

Στο κτήμα Filoxenia σας δίνετε η δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από την δεξίωση του γάμου σας πριν τον κάνετε! Μπορείτε, κλείνοντας ραντεβού, να ξεναγηθείτε στον χώρο και να δοκιμάσετε εδέσματα, φτιαγμένα για πραγματική δεξίωση, που θα γίνεται εκείνη τη στιγμή στο κτήμα. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας και η ποιότητα των υλικών είναι υψηλού επιπέδου. Οι τιμές μπορεί να σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη.

ΚΤΗΜΑ HALANDRI CLUB

κτημα γαμου HALANDRI CLUB Χαλάνδρι

Το Halandri Club έχει να σας κάνει μία ολοκληρωμένη πρόταση, μία πρόταση που ήδη έχουν εμπιστευτεί και επιλέξει όσοι απαιτούν μία άψογη διοργάνωση σε κάθε της λεπτομέρεια. Δύο βήματα από την καρδιά της Αθήνας, σε έναν χώρο με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, σας περιμένει μία όαση πράσινου και χαλάρωσης για τις κορυφαίες στιγμές σας, ανεξάρτητα από την περίσταση.

ΚΤΗΜΑ AQUA DREAM

κτημα γαμου AQUA DREAM Πάρνηθα

Παραδεισένιο σκηνικό, κάτω από την Πάρνηθα, με ξωκκλήσι και τεχνητή λίμνη με ξύλινο γεφύρι, φυσικό ανθοστολισμό, γκαζόν και φοίνικες δίπλα στην πισίνα, το κτήμα Aqua Dream είναι σχεδιασμένο για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας. Οι δημιουργίες των σεφ θα σας καταπλήξουν και το προσωπικό θα ολοκληρώσει την αρμονία γεύσεων και εικόνας με την άψογη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που το διέπει.


Περισσότερα κτήματα γάμου..