κτημα γαμου ΓΑΙΑ

ΓΑΙΑ Κορωπί

Ζητήστε Προσφορά

ΓΑΙΑ

Ισμήνης & Αντιγόνης, Άγ. Ιωάννης, Κορωπί

210 6625601, 6932 564062

Φωτογραφίες

κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί κτημα γαμου ΓΑΙΑ Κορωπί

Προφίλ Επιχείρησης

Ἕνας διαφορετικός χώρος, προορισµένος να πραγµατοποιήσει τα ὀνειρά σας για την τέλεια εκδήλωση, σας περιμένει απλωµένο αμφιθεατρικά σε 7 καταπράσινα στρέμματα. Οι ξεχωριστές στιγµές σας θα εκτυλιχθούν σε ἐνα περιβάλλον όπου η μεσογειακή βλάστηση έχει αναλάβει τη φυσική διακόσμηση του τοπίου!

Ἕνας εντυπωσιακός ελαιώνας, µε υπέροχη θέα στα Μεσόγεια, συνθέτει τον κεντρικά χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι καλαίσθητες γωνιές του, διακοσμημένες και φτιαγµένες απὀ φυσικά υλικά, περιβάλλουν το κτήµα µε µια αύρα γαλήνης και ηρεµίας. Μικρές λεπτομέρειες εδώ κι εκεί βάζουν τη δική τους πινελιά, όπως το πέτρινο BAR, οι πέργκολες και αµέτρητες ακόµα που θα ανακαλύψετε µόνοι σας.

Στο παιχνίδι του εντυπωσιασμού συμμετέχει ενεργά η πισίνα, που τη νύχτα µοιάζει παραμυθένια καθώς φωτίζεται. Αν προγραµµατίζετε το event το χειμώνα, µπορείτε να κρατήσετε το κρύο µακριά από την ευτυχία σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εκπτώσεις στην υπέροχη ατµόσφαιρα που επιθυμείτε, επιλέγοντας την κλειστή αἴθουσα. Αυτό που θα σας συναρπάσει εἶναι η φινετσάτη διακόσµηση της με πρωταγωνιστές ρομαντικά φανάρια, αἐρινα υφάσματα, ρεσό, κομψές συνθέσεις και πολλές ακόµα διακοσμητικές ιδέες που θα δώσουν στη βραδιά σας την αίσθηση που ονειρεύεστε.

Ἄλλωστε η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδοµή είναι µερικά µόνο από τα ατού του κτήµατος Γαία που θα εγγυηθούν ένα event που θα αποτελεί θέµα συζήτησης για πολύ καιρό. Τα εύσημα για την αναμφισβήτητη επιτυχία του event σας ανήκουν στους ανθρώπους του κτήµατος και τους συνεργάτες τους. Όλοι θα βρίσκονται δίπλα σας κάθε στιγµή για να σας ακούσουν και να προτείνουν ιδέες και λύσεις, φροντίζοντας ώστε κάθε επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα. Ή μάλλον να ξεπεράσει ακόµα και τα πιο τρελά σας όνειρα.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.