ΕΡΑΤΩ Βαρυμπόμπη

Ζητήστε Προσφορά

ΕΡΑΤΩ

Βόρεια Προάστια, Βαρυμπόμπη, Λ.Τατοϊου 143

Προφίλ Επιχείρησης

Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, συγκεκριµένα στη Λεωφόρο Τατοῖου 143 βρίσκεται το κτήµα δεξιώσεων «Ερατώ». Με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση της δεξἰωσης του γάμου σας. Η τοποθεσία του είναι κοντά στη πλατεία της Βαρυμπόμπης, µε αποτέλεσµα οι καλεσμένοι σας να µην δυσκολευτούν να το εντοπίσουν.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
Το κτήµα δεξιώσεων «Ερατώ» σας προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δεξιωσή σας. Με άψογη αισθητική, το κτήµα δεξιώσεων «Ερατώ» αποπνέει τον ρομαντισμό και την κομψότητα, που απαιτεί η δεξίωση του γάµου σας. Σε ένα µεγάλο κτήµα με πλούσιες πράσινες εκτάσεις και µια µεγάλη πισίνα να σπάει τη µονοτονία του πρασίνου, η δεξιωσή σας µπορεί να φιλοξενηθεί εκεί. Ο χώρος δίπλα στη πισίνα είναι χωρητικότητας έως 500 άτοµα.

Το γαμήλιο μενού σας το αναλαμβάνουν διακεκριμένοι σεφ και το άψογο προσωπικό µας αναλαµβάνει το σέρβις των προσκεκληµένων σας. Με ποικιλία γεύσεων και ποτών θα μείνουν ὁλοι ικανοποιημένοι. Με πείρα χρόνων στη διοργάνωση δεξιώσεων, το κτήµα «Ερατώ» σας προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες για τη διοργάνωση της δεξίωσής σας. Παρέχοντας σας τη διακόσμηση του κτήματος, το γαμήλιο μενού, τη φωτογράφηση ή και βιντεοσκόπηση της δεξίωσής σας καθώς και το γαμήλιο αυτοκίνητο µπορείτε να μείνετε ήσυχοι για την σωστή οργάνωση και το αισθητικό αποτέλεσµα της δεξιωσής σας.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά