Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα δυτικά προάστια

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα δυτικά προάστια

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στα δυτικά προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν διάφορες αίθουσες δεξιώσεων με πολλές παροχές που καλύπτουν τις απαιτήσεις της δεξίωσης γάμου. Υπάρχουν αίθουσες σε ορόφους κλειστές, ή ισόγειες κλειστές και χωρίς κολώνες και επιπλέον με οργανωμένη ηχητική κάλυψη και βίντεο παρουσίασης σε γιγαντοοθόνες. Υπάρχουν ακόμη αίθουσες σε ταβέρνες για πιο παραδοσιακό στυλ και μάλιστα με ζωντανή ορχήστρα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΝΕΙΡΙΟΝ

αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ Περιστέρι

Η αίθουσα εκδηλώσεων «ΟΝΕΙΡΙΟΝ» φτιαγμένη µε εκλεπτυσµένο γούστο και «ενωμένη» µε την εξαιρετική αισθητική που απαιτούν οι δεξιώσεις, φιλοξενεί έως 370 καλεσμένους και σας υπόσχεται παραμυθένιους γάµους και εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή. Η διακριτική πολυτέλεια που αποπνέει ο χώρος, σε συνδυασμό µε την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων που δημιουργούν οι στα µας αλλά καιτην άψογη εξυπηρέτηση (service), εγγυώνται την τέλεια οργάνωση των εκδηλώσεων σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΒΑΚΙΟΝ

αιθουσα δεξιωσεων ΑΒΑΚΙΟΝ Πειραιάς

Το ΑΒΑΚΙΟΝ, ένας από τους οµορφότερους χώρους εκδηλώσεων του Πειραιά, σας υπόσχετε µία μοναδική δεξίωση που θα σας ταξιδέψει µε τις µοναδικές γεύσεις της. Για έναν αξέχαστο γάμο βάπτιση και για οποιαδήποτε ἄλλη κοινωνική σας εκδήλωση µε εξαιρετικά μενού και άψογο service.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΙΣΣΟΣ

πολυχωρος δεξιωσεων ΚΙΣΣΟΣ Αχαρνες, Μενιδι

Στο ισόγειο του πολυχώρου εκδηλώσεων Viewhall θα βρείτε την αίθουσα Κισσός. Ο φωτισμός είναι εντυπωσιακός, λόγω και του ύψους της αίθουσας, με καλαίσθητες λεπτομέρειες στους τοίχους που δένουν τέλεια με τα χρώματα δημιουργώντας ένα σύνολο προσιτής πολυτέλειας. Η ικανοποίηση και του πιό απαιτητικού καλεσμένου είναι πρωταρχικός στόχος. Είναι βέβαιο πως θα απολαύσετε την επιλογή σας στο έπακρον, τόσο γευστικά όσο και στο γενικότερο κλίμα που επιδιώκετε για την δεξίωσή σας.