ΟΝΕΙΡΙΟΝ Περιστέρι

Ζητήστε Προσφορά
Φώτο:16

ΟΝΕΙΡΙΟΝ

Δυτική Αττική, Περιστέρι, Αγ.Παρασκευής 1 & Κηφισού

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ περιστερι

Προφίλ Επιχείρησης

Η αίθουσα εκδηλώσεων «ΟΝΕΙΡΙΟΝ» φτιαγμένη µε εκλεπτυσµένο γούστο και «ενωμένη» µε την εξαιρετική αισθητική που απαιτούν οι δεξιώσεις, φιλοξενεί έως 370 καλεσμένους και σας υπόσχεται παραμυθένιους γάµους και εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή.

Η διακριτική πολυτέλεια που αποπνέει ο χώρος, σε συνδυασμό µε την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων που δημιουργούν οι στα µας αλλά καιτην άψογη εξυπηρέτηση (service), εγγυώνται την τέλεια οργάνωση των εκδηλώσεων σας.

Με έµφαση στην Ελληνική δημιουργική κουζινα παρουσιάζουµε ποικίλα μενού για κάθε απαίτηση απογειώνοντας και γευστικά αυτήν την ξεχωριστή στιγµή της ζωή σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό µας (Chef - Maitre - σερβιτόρα) σε συνδυασμό µε τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις µας και την απόλυτη εφαρµογή των κανόνων υγιεινής κάνουν την κουζίνα του «ΟΝΕΙΡΙΟΝ» πραγματικά ασυναγώνιστη.

Τις μοναδικά εξαιρετικές µας γεύσεις µπορείτε να απολαύσετε παράλληλα και στον δικό σας χώρο (οικίες - εταιρείες - κτήματα), αφού αναλαμβάνουμε µε υπευθυνότητα. να οργανώσουµε κάθε είδους εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα της εταιρίας µας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 2002 ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ - ΜΥΘΟΣ - COSMOCATERING χαρακτηρίζει και καθιστά το «ΟΝΕΙΡΙΟΝ» εγγύηση για κάθε πετυχημένο event.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά