Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην ανατολική αττική

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην ανατολική αττική

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στην ανατολική αττική. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων γάμου με διάφορες παροχές και που μπορούν να δεχτούν στον χώρο τους μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Υπάρχουν αποκλειστικά αίθουσες για γάμο κλειστές, αλλά και σε ταβέρνες με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολυτελείς και οργανωμένες αίθουσες για δεξιώσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται με κτήμα όπου διαθέτει πισίνα, γκαζόν, κήπο, θέα, συντριβάνια κ.α. Πολλές από αυτές στα κτήματα είναι ανοιγόμενες με τζαμαρία, ή ανοιγόμενες με οροφή, ή ανοιγόμενες με τέντες.

IL VILLAGIO

κτημα γαμου IL VILLAGIO Παιανία

Ένα νέο κτήμα με ρομαντική ατμόσφαιρα που θα σας μαγέψει! Οι περίτεχνοι πέτρινοι τοίχοι και η ενετική αρχιτεκτονική του, θα σας ενθουσιάσουν!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΦΗΛΕΝΑ

Αιθουσα δεξιωσεων ΕΦΗΛΕΝΑ κορωπι

Με ρομαντική διάθεση και πινελιές από μια άλλη εποχή, έχει δημιουργηθεί η αίθουσα Εφηλένα. Οι εμπνευστές του χώρου αυτού, με πρωταρχικό στόχο την πλήρη επιτυχία της δεξίωσής σας, θα είναι δίπλα σας, αν επιθυμείτε, για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τον γάμο που έχετε φανταστεί. Με προσωποκεντρική φιλοσοφία πρόκειται να δημιουργήσουν πρωτότυπες και μοναδικές προτάσεις για εσάς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

ΑΙΘΟΥΣΑ CHALET

Αιθουσα δεξιωσεων CHALET Πικέρμι

Το CHALET Χ.Γ. βρίσκεται στο Πικέρμι Στο 20ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Μαραθώνος, (προέκταση της Λεωφόρου Μεσογείων). Δέκα λεπτά οπό την Αγία Παρασκευή κοι 800 μέτρα πριν το κέντρο του Πικερμίου (Αγ. Χριστόφορος) αριστερό. Επίσης η προνομιακή της θέση επιπρέπει την εύκολη πρόσβαση των καλεσµένων σος, που γίνεται ακόµα ευκολότερη µε την ύπαρξη, του ιδιωτικού χώρου στάθµευσης.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΥΠΟΛΙΣ

Πολυχωρος δεξιωσεων ΕΥΠΟΛΙΣ Παιανια

Πολυτελές περιβάλλον που ξεφεύγει απὀ όλα ὁσα ξέρατε από αίθουσες δεξιώσεων και θυµίζει βενετσιάνικο αρχοντικό καθως η γυάλινη θολωτή οροφή, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα μεγαλα παραθυρα που αντικρίζουν µια από τις πιο όμορφες εξοχές της Αθήνας στην Παιανία το απαστράπτον µαρµάρινο πάτωµα και τα τοξωτά ανοίγµατα δηµιουργούν µια φαντασµαγορική εικόνα που θα συναρπάσει τους καλεσµένους σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ LAGONISSI FALLS

Αιθουσα δεξιωσεων LAGONISSI FALLS Λαγονήσι

Τον μοντέρνο και επιβλητικό κλειστό χώρο κατασκευασμένο από σίδερο και γυαλί όπου μπορεί κανείς, χάρη στην άρτια υποδομή του καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, απρόσκοπτα και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που θα έχει προγραμματίσει. Την καταπράσινη έκταση με τα πλατάνια, Τον μεγάλο καταρράκτη και με το εκκλησάκι μέσα στις βουκαμβίλιες, Τα δυο μεγάλα πετρόχτιστα επίπεδα με τους φοίνικες και την πισίνα, διαχωρισμένα από δυο εντυπωσιακούς καταρράκτες στο κέντρο τους.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΡΟΔΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

Αιθουσα δεξιωσεων ΡΟΔΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ Κορωπι

Δημιουργήθηκε λιθαράκι-λιθαράκι, με πολλή-πολλή αγάπη για τη φύση, την οικογένεια, τη ζωή. - Σας προτείνουμε μία όαση στο ψηλότερο σημείο του λόφου "Νησίζα" στο Κορωπί και δίπλα στην Παιανία. Πολύ κοντά στην Αθήνα, στην έξοδο της Αττικής οδού για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο γάμος σας, η βάπτιση του μωρού σας, η δεξίωσή σας θα μείνει αξέχαστη σε σας και στους καλεσμένους σας.


Περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων..