ΚΙΣΣΟΣ Αχαρνές, Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΚΙΣΣΟΣ

Βόρεια Προάστια, Αχαρνές, Πάρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

Πινελιές λευκού "ντύνουν" ένα μοντέρνο σκηνικό minimal αισθητικής έτοιμο να σας υποδεχτεί την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής σας. Όι αίθουσες "Κισσός", "Αέρινο", "Ὕάκινθος" και το "Roof Garden" θα σας εντυπωσιάσουν µε την καλαισθησία και την ζεστή τους ατμόσφαιρα.

Με χωρητικότητα έως και 400 άτοµα η καθε µια και 350 το "Roof Garden" υπόσχονται να χαρίσουν σε κάθε δεξιωσή σας ἄλλες διαστάσεις. Όι υπηρεσιες catering και το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσουν να σας προσφέρουν το καλύτερο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσο για τις γεύσεις που θα σας περιμένουν.. οι νοστιµιές του VIEW HALL θα σας ανοίζουν την όρεξη διαβάζοντας και µόνο το μενού.

Και όταν έρθει η ώρα που θα σερβιριστούν µπροστά σας, θα καταλάβετε ότι δεν είχατε ἀδικο! Δεν ἐχετε λοιπόν παρά να ανακαλύψετε και εσείς µε τα μάτια σας το VIEW HALL και να χαρισετε στο γάμο σας τον αέρα και την πολυτέλεια που παντα επιθυμούσατε!

Χωρητικότητα: 400 ατοµα στις αἴθουσες "Κισσός; "Αέρινο", Ὑάκινθος" και 350 στο "Roof Garden"

Κουζίνα: Διαθέτει δική του.

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ την δεξίωση του γάμου σας, έχετε στο μυαλό σας κάποιες εικόνες. Το VIEW HALL θα φροντίσει ὥστε να τους δώσει ζωή!

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.