Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα νότια προάστια

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα νότια προάστια

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στα νότια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν πολλές αίθουσες δεξιώσεων με ποικίλες παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν τα γούστα σας και τις ανάγκες μιας δεξίωσης γάμου. Υπάρχουν αίθουσες με ανοιγόμενες τζαμαρίες παραλιακές με θέα τη θάλασσα, σε ξενοδοχεία, ψαροταβέρνες, μπιτς μπαρ αίθουσες. Υπάρχουν επίσης κλασσικές αίθουσες γάμου κλειστές, άλλες με εσωτερική πισίνα και άλλες πάλι με θέα τη φύση πάνω σε λόφο. Υπάρχουν ακόμη αίθουσες παραθαλάσσιες κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά όπου η δεξίωσή σας μπορεί να μετατραπεί σε μπιτς πάρτυ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

Αιθουσες δεξιωσεων ΠΑΝΘΕΟΝ Αλιμος

Η αίθουσα είναι εξαιρετική και μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι τζαμαρίες της και να μεταμορφωθεί σε έναν νέο, ενιαίο χώρο με τον κήπο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντήσει οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των σεφ θα την απογειώσουν με τα μοναδικά πιάτα που θα ετοιμάσουν.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

αιθουσα δεξιωσεων ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Καρεας

Αίθουσα Μπαλκόνι Στις Κυκλάδες. Αν και το όνομά του μας παραπέμπει σε νησί και μάλιστα καλοκαίρι, η αληθινή του ταυτότητα το τοποθετεί λίγο πιο κοντά μας. Το Μπαλκόνι Στις Κυκλάδες βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στον Βύρωνα. Σίγουρα όμως από το μπαλκόνι αυτής της αίθουσας μπορεί κάποιος να ατενίσει ολόκληρη την Αθήνα, από το κέντρο της έως την θάλασσα του Σαρωνικού. Η δεξίωσή σας εδώ σίγουρα θα έχει κάτι από νησί.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΡΟΔΩΝ 8

αιθουσα δεξιωσεων ΡΟΔΩΝ 8 Αλιμος

Στην αίθουσα Ρόδων 8 στον Άλιμο, η δεξίωση που μπορείτε να διοργανώσετε θα έχει ρομαντικό στιλ, αν αυτό επιθυμείτε, και με την μοντέρνα διακόσμησή του και τον σύγχρονο εξοπλισμό θα κάνει τις στιγμές που θα ζήσετε στην δεξίωσή σας μοναδικές. Μπορεί να εξυπηρετήσει δεξίωση που θα έχει 400 άτομα καλεσμένους. Μα αν οι εκλεκτοί είναι λίγοι και καλοί τότε μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμη και 100 άτομα.

ΟΡΦΕΑΣ

αιθουσα δεξιωσεων ΟΡΦΕΑΣ Καλλιθέα

Με χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 500 καλεσμένους, η αίθουσα Ορφέας είναι φτιαγμένη για να δημιουργήσει την τέλεια και άκρως εντυπωσιακή πρώτη στιγμή μετά τον γάμο σας. Άνετη αίθουσα με τεράστια πίστα και μοντέρνα φωτορυθμικά και εξοπλισμό.

SALTY

αιθουσα δεξιωσεων SALTY Παιανία

Στον μοναδικό πεζόδρομο του Μικρολίμανου, ο χώρος του Salty ξεχωρίζει ως ένας παραδεισένιος χώρος, συνδυάζοντας παράδοση και σύγχρονο στιλ. Με απίστευτη θέα στη θάλασσα και στο γραφικό λόφο της Καστέλλας, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί μας χώροι δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδος εκδήλωσης.


Περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων..