Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα νότια προάστια

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στα νότια προάστια

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στα νότια προάστια. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν πολλές αίθουσες δεξιώσεων με ποικίλες παροχές που μπορούν να ικανοποιήσουν τα γούστα σας και τις ανάγκες μιας δεξίωσης γάμου. Υπάρχουν αίθουσες με ανοιγόμενες τζαμαρίες παραλιακές με θέα τη θάλασσα, σε ξενοδοχεία, ψαροταβέρνες, μπιτς μπαρ αίθουσες. Υπάρχουν επίσης κλασσικές αίθουσες γάμου κλειστές, άλλες με εσωτερική πισίνα και άλλες πάλι με θέα τη φύση πάνω σε λόφο. Υπάρχουν ακόμη αίθουσες παραθαλάσσιες κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά όπου η δεξίωσή σας μπορεί να μετατραπεί σε μπιτς πάρτυ.

ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ DELAGO

Κτημα γαμου DELAGO Λαγονησι

Για να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις το κτήμα Delago είναι στην διάθεσή σας. Στο γραφικό εκκλησάκι του, θα κάνει την τελετή του γάμου σας να μοιάζει παραμυθένια, ανάμεσα στα όμορφα δέντρα και τον καταπράσινο κήπο, που το περιβάλλουν. Για να μην σας απασχολήσει ούτε στιγμή ο καιρός το κτήμα διαθέτει μια αίθουσα 450 ατόμων για τις κλειστές δεξιώσεις και έναν κήπο 1000 ατόμων για εξωτερικού τύπου δεξίωση, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Παρέχεται ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

Αιθουσες δεξιωσεων ΠΑΝΘΕΟΝ Αλιμος

Η αίθουσα είναι εξαιρετική και μπορεί ακόμη να ανοίξουν οι τζαμαρίες της και να μεταμορφωθεί σε έναν νέο, ενιαίο χώρο με τον κήπο. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντήσει οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν την δεξίωση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία των σεφ θα την απογειώσουν με τα μοναδικά πιάτα που θα ετοιμάσουν.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

αιθουσα δεξιωσεων ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Καρεας

Αίθουσα Μπαλκόνι Στις Κυκλάδες. Αν και το όνομά του μας παραπέμπει σε νησί και μάλιστα καλοκαίρι, η αληθινή του ταυτότητα το τοποθετεί λίγο πιο κοντά μας. Το Μπαλκόνι Στις Κυκλάδες βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στον Βύρωνα. Σίγουρα όμως από το μπαλκόνι αυτής της αίθουσας μπορεί κάποιος να ατενίσει ολόκληρη την Αθήνα, από το κέντρο της έως την θάλασσα του Σαρωνικού. Η δεξίωσή σας εδώ σίγουρα θα έχει κάτι από νησί.