Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στο Περιστέρι

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στο Περιστέρι

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στο Περιστέρι. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων γάμου με διάφορες παροχές και που μπορούν να δεχτούν στον χώρο τους μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Υπάρχουν αποκλειστικά αίθουσες για γάμο κλειστές, αλλά και σε ταβέρνες με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολυτελείς και οργανωμένες αίθουσες για δεξιώσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται με κτήμα όπου διαθέτει πισίνα, γκαζόν, κήπο, θέα, συντριβάνια κ.α. Πολλές από αυτές στα κτήματα είναι ανοιγόμενες με τζαμαρία, ή ανοιγόμενες με οροφή, ή ανοιγόμενες με τέντες.

ΑΙΘΟΥΣΑ VILLA CAVALLARI

αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI Πάρνηθα

Οι αίθουσες GLAMOUR PALACE, VILLA CAVALLARI, HOTEL CAVALLARI PALACE, καθώς και το ΚΤΗΜΑ AQUA DREAM βρίσκονται στους πρόποδες της Πάρνηθας µε πανοραμική θέα, όλο το αττικό λεκανοπέδιο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (στο ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης). Άνετα ιδιόκτητα πάρκινγκ προσφορά του Ομίλου µας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΝΕΙΡΙΟΝ

αιθουσα δεξιωσεων ΟΝΕΙΡΙΟΝ Περιστέρι

Η αίθουσα εκδηλώσεων «ΟΝΕΙΡΙΟΝ» φτιαγμένη µε εκλεπτυσµένο γούστο και «ενωμένη» µε την εξαιρετική αισθητική που απαιτούν οι δεξιώσεις, φιλοξενεί έως 370 καλεσμένους και σας υπόσχεται παραμυθένιους γάµους και εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή. Η διακριτική πολυτέλεια που αποπνέει ο χώρος, σε συνδυασμό µε την εξαιρετική ποιότητα εδεσμάτων που δημιουργούν οι στα µας αλλά καιτην άψογη εξυπηρέτηση (service), εγγυώνται την τέλεια οργάνωση των εκδηλώσεων σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΕΡΙΝΟ

αιθουσα δεξιωσεων ΑΕΡΙΝΟ Αχαρνές, Πάρνηθα

Πινελιές λευκού "ντύνουν" ένα μοντέρνο σκηνικό minimal αισθητικής έτοιμο να σας υποδεχτεί την πιο σηµαντική ηµέρα της ζωής σας. Όι αίθουσες "Κισσός", "Αέρινο", "Ὕάκινθος" και το "Roof Garden" θα σας εντυπωσιάσουν µε την καλαισθησία και την ζεστή τους ατμόσφαιρα.

ΑΙΘΟΥΣΑ GLAMOUR PALACE

Αιθουσα δεξιωσεων GLAMOUR PALACE Παρνηθα

Με διακόσμηση και στιλ, υψηλών προδιαγραφών, η αίθουσα αυτή θα σας ενθουσιάσει. Για να έχει η δεξίωσή σας την αίγλη και την λάμψη που έχετε ονειρευτεί είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τη δεξίωση του γάμου σας. Με επαγγελματίες σεφ, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των δεξιώσεων, το μενού και το σέρβις θα ολοκληρώσουν αρμονικά, με τις εκλεκτές γεύσεις και την άριστη εξυπηρέτηση, την δεξίωση που πάντα επιθυμούσατε.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΙΣΣΟΣ

πολυχωρος δεξιωσεων ΚΙΣΣΟΣ Αχαρνες, Μενιδι

Στο ισόγειο του πολυχώρου εκδηλώσεων Viewhall θα βρείτε την αίθουσα Κισσός. Ο φωτισμός είναι εντυπωσιακός, λόγω και του ύψους της αίθουσας, με καλαίσθητες λεπτομέρειες στους τοίχους που δένουν τέλεια με τα χρώματα δημιουργώντας ένα σύνολο προσιτής πολυτέλειας. Η ικανοποίηση και του πιό απαιτητικού καλεσμένου είναι πρωταρχικός στόχος. Είναι βέβαιο πως θα απολαύσετε την επιλογή σας στο έπακρον, τόσο γευστικά όσο και στο γενικότερο κλίμα που επιδιώκετε για την δεξίωσή σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΑΚΙΝΘΟΣ

αιθουσα δεξιωσεων ΥΑΚΙΝΘΟΣ Αχαρνές, Πάρνηθα

Η κλασική αίθουσα δεξιώσεων παίρνει μοντέρνα όψη αλλά κρατά τη λειτουργική της διαρρύθμιση, στην αίθουσα Υάκινθος του πολυχώρου View Hall, στην περιοχή Αχαρνές. Ο σχεδιασμός της και τα σύγχρονα συστήματα φωτισμού που διαθέτει, είναι ικανά να υποστηρίξουν όποιο στιλ δαικόσμησης επιθυμείτε.


Περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων..