Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Πάρνηθα

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Πάρνηθα

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στην Πάρνηθα. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων γάμου με διάφορες παροχές και που μπορούν να δεχτούν στον χώρο τους μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Υπάρχουν αποκλειστικά αίθουσες για γάμο κλειστές, αλλά και σε ταβέρνες με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολυτελείς και οργανωμένες αίθουσες για δεξιώσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται με κτήμα όπου διαθέτει πισίνα, γκαζόν, κήπο, θέα, συντριβάνια κ.α. Πολλές από αυτές στα κτήματα είναι ανοιγόμενες με τζαμαρία, ή ανοιγόμενες με οροφή, ή ανοιγόμενες με τέντες.

ΑΙΘΟΥΣΑ GLAMOUR PALACE

Αιθουσα δεξιωσεων GLAMOUR PALACE Παρνηθα

Με διακόσμηση και στιλ, υψηλών προδιαγραφών, η αίθουσα αυτή θα σας ενθουσιάσει. Για να έχει η δεξίωσή σας την αίγλη και την λάμψη που έχετε ονειρευτεί είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τη δεξίωση του γάμου σας. Με επαγγελματίες σεφ, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των δεξιώσεων, το μενού και το σέρβις θα ολοκληρώσουν αρμονικά, με τις εκλεκτές γεύσεις και την άριστη εξυπηρέτηση, την δεξίωση που πάντα επιθυμούσατε.

ΑΙΘΟΥΣΑ CRISTINES

Αιθουσα δεξιωσεων CRISTINES Παρνηθα

Οι αίθουσες ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ, CHRISTINES, GRAND CAVALLARI, CHALET καθώς και το VERANO βρίσκονται στην περιοχή πης Πάρνηθας που αντικρἰζει πανοραµικά όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στην γέφυρα της Μεταμορφώσεως. Άνετα ιδιόκτητα παρκιγκ πρόσφορα του ομίλου µας.

ΑΙΘΟΥΣΑ VIEW HALL

Αιθουσα δεξιωσεων VIEW HALL Παρνηθα

Στην αίθουσα του View Hall η δεξίωση του γάμου σας θα έχει το χρώμα του ουρανού, αφού η οροφή του αλλά και περιμετρικά είναι φτιαγμένη από γυαλί. Με το Αττικό λεκανοπέδιο στα πόδια σας και εσείς θα το απολαμβάνετε από ψηλά. Οι υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση είναι από επαγγελματίες του χώρου. Το μενού, που θα επιλέξετε μαζί με τον σεφ, θα είναι φτιαγμένο με επιλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ

Αιθουσα δεξιωσεων ΑΙΓΛΗ Παρνηθα

Η εταιρεία Ελληνικόν, με εμπειρία ετών στην παρασκευή εδεσμάτων, έχει δημιουργήσει την αίθουσα Αίγλη, στην Πάρνηθα, για να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας, την ημέρα του γάμου σας και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και γαστρονομικής απόλαυσης. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους αγαπημένους σας, σε έναν εξαιρετικά διακοσμημένο χώρο, που παντρεύει το μοντέρνο με το κλασικό και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για μια πανέμορφη δεξίωση.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ

Αιθουσα δεξιωσεων ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ Παρνηθα

Το Χρυσό Ελάφι διαθέτει την αίθουσά του για δεξιώσεις επί σειρά ετών. Η εμπειρία και οι γνώσεις του διαθέτουν, το προσωπικό και οι συνεργάτες τους, θα σας φανούν χρήσιμα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της δικής σας δεξίωσης. Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα είναι φιλική και ζεστή αφού το ξύλο κυριαρχεί στον χώρο. Ιδιαίτερο στιλ δίνουν και οι πολυέλαιοι που φωτίζουν και χρωματίζουν ομοιόμορφα την αίθουσα.

ΑΙΘΟΥΣΑ GRAND CAVALLARI

Αιθουσα δεξιωσεων GRAND CAVALLARI Παρνηθα

Σε έναν πολυτελή χώρο, με εκλεκτή διακόσμηση και ιδανικό γούστο για την τέλεια δεξίωση των ονείρων σας. Διοργανώνοντας την δεξίωση του γάμου σας με τους ειδικούς του χώρου, το αποτέλεσμα θα είναι του καλύτερο δυνατό. Με τις καλύτερες των εντυπώσεων θα μείνουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι σας, με την πανδαισία γεύσεων που θα απαρτίζουν το μενού για το γεύμα της δεξίωσης. Καθώς και οι εξαίρετες υπηρεσίες του προσωπικού θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.

ΑΙΘΟΥΣΑ VILLA CAVALLARI

Αιθουσα δεξιωσεων VILLA CAVALLARI Παρνηθα

Οι αίθουσες GLAMOUR PALACE, VILLA CAVALLARI, HOTEL CAVALLARI PALACE, καθώς και το ΚΤΗΜΑ AQUA DREAM βρίσκονται στους πρόποδες της Πάρνηθας µε πανοραμική θέα, όλο το αττικό λεκανοπέδιο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας (στο ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης). Άνετα ιδιόκτητα πάρκινγκ προσφορά του Ομίλου µας.


Περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων..