Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Κηφισιά

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Κηφισιά

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στην Κηφισιά. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων γάμου με διάφορες παροχές και που μπορούν να δεχτούν στον χώρο τους μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Υπάρχουν αποκλειστικά αίθουσες για γάμο κλειστές, αλλά και σε ταβέρνες με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολυτελείς και οργανωμένες αίθουσες για δεξιώσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται με κτήμα όπου διαθέτει πισίνα, γκαζόν, κήπο, θέα, συντριβάνια κ.α. Πολλές από αυτές στα κτήματα είναι ανοιγόμενες με τζαμαρία, ή ανοιγόμενες με οροφή, ή ανοιγόμενες με τέντες.

ΑΙΘΟΥΣΑ CASARMA

Αιθουσα δεξιωσεων CASARMA Κηφισιά

Στην περιοχή των Βορείων προαστίων, στη Νέα Κηφισιά, τοποθετείται η αἴθουσα δεξιώσεων Casarma. Επιλέξτε την αἴθουσα δεξιώσεων Casarma για µια άψογη δεξίωση γάμου µε φινέτσα και ποιότητα. Το κτήµα δεξιώσεων, όπου στεγάζεται η αίθουσα Casarma βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της Κηφισιάς, διευκολύνοντας έτσι τους προσκεκληµένους σας να εντοπίσουν το µέρος, όπου θα διοργανωθεί η δεξίωση του γάμου σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ FILOXENIA

Αιθουσα δεξιωσεων FILOXENIA Καπανδρίτι

Ρομαντικό, chic, rustic, glamour, vintage.. όπως κι αν ονειρευτήκατε τον γάμο σας είμαστε εδώ µε οικονομικές λύσεις να τον οργανώσουμε µαζί στο κτήµα Filoxenia οικονομικά και ποιοτικά! Με 35€/άτομο ή 39€/άτομο σε πλουσιότερο μενού σερβιριστό, κάνουμε µια υπέροχη αρχή.. Αποκλειστικός συνεργάτης dj µε πλήρη ηχητική κάλυψη, φωτορυθµικά και πυροτεχνήµατα ἐρχεται να ενισχύσει την «σύνθεση», µιας επιτυχημένης δεξίωσης, σε πλήρη συνεργασία µαζί σας.


Περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων..