Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Κηφισιά

Οι ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων στην Κηφισιά

Δείτε τις ωραιότερες αίθουσες δεξιώσεων γάμου στην Κηφισιά. Συμπληρώστε τις φόρμες για να λάβετε δωρεάν προσφορές στο email σας.

Υπάρχουν αίθουσες δεξιώσεων γάμου με διάφορες παροχές και που μπορούν να δεχτούν στον χώρο τους μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Υπάρχουν αποκλειστικά αίθουσες για γάμο κλειστές, αλλά και σε ταβέρνες με παραδοσιακή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολυτελείς και οργανωμένες αίθουσες για δεξιώσεις. Οι περισσότερες από αυτές συνδυάζονται με κτήμα όπου διαθέτει πισίνα, γκαζόν, κήπο, θέα, συντριβάνια κ.α. Πολλές από αυτές στα κτήματα είναι ανοιγόμενες με τζαμαρία, ή ανοιγόμενες με οροφή, ή ανοιγόμενες με τέντες.

ΑΙΘΟΥΣΑ CASARMA

Αιθουσα δεξιωσεων CASARMA Κηφισιά

Στην περιοχή των Βορείων προαστίων, στη Νέα Κηφισιά, τοποθετείται η αἴθουσα δεξιώσεων Casarma. Επιλέξτε την αἴθουσα δεξιώσεων Casarma για µια άψογη δεξίωση γάμου µε φινέτσα και ποιότητα. Το κτήµα δεξιώσεων, όπου στεγάζεται η αίθουσα Casarma βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της Κηφισιάς, διευκολύνοντας έτσι τους προσκεκληµένους σας να εντοπίσουν το µέρος, όπου θα διοργανωθεί η δεξίωση του γάμου σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΑΤΩ

Αιθουσα δεξιωσεων ΕΡΑΤΩ Βαρυμπόμπη

Η αίθουσα δεξιώσεων «Ερατώ» σας προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δεξιωσή σας. Με άψογη αισθητική, η αίθουσα δεξιώσεων «Ερατώ» αποπνέει τον ρομαντισμό και την κομψότητα, που απαιτεί η δεξίωση του γάµου σας. Σε ένα µεγάλο κτήµα με πλούσιες πράσινες εκτάσεις και µια µεγάλη πισίνα να σπάει τη µονοτονία του πρασίνου, η δεξιωσή σας µπορεί να φιλοξενηθεί εκεί. Ο χώρος δίπλα στη πισίνα είναι χωρητικότητας έως 500 άτοµα.

ΑΙΘΟΥΣΑ FILOXENIA

Αιθουσα δεξιωσεων FILOXENIA Καπανδρίτι

Ρομαντικό, chic, rustic, glamour, vintage.. όπως κι αν ονειρευτήκατε τον γάμο σας είμαστε εδώ µε οικονομικές λύσεις να τον οργανώσουμε µαζί στο κτήµα Filoxenia οικονομικά και ποιοτικά! Με 35€/άτομο ή 39€/άτομο σε πλουσιότερο μενού σερβιριστό, κάνουμε µια υπέροχη αρχή.. Αποκλειστικός συνεργάτης dj µε πλήρη ηχητική κάλυψη, φωτορυθµικά και πυροτεχνήµατα ἐρχεται να ενισχύσει την «σύνθεση», µιας επιτυχημένης δεξίωσης, σε πλήρη συνεργασία µαζί σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ LE CHEVALIER

Αιθουσα δεξιωσεων LE CHEVALIER Βαρυμπόμπη

Ο κλειστός χώρος του Le Chevalier Gold μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 550 άτομα σε καθιστό set up και 1.200 άτομα σε όρθιο cocktail, ο οποίος έχουμε την δυνατότητα ακόμα και να διπλασιαστεί και να μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 άτομα σε καθιστό set up και 2.000 άτομα σε όρθιο cocktail. Όταν ο καιρός επιτρέπει, στον εξωτερικό καταπράσινο χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 1.200 άτομα σε καθιστό set up και 2.500 άτομα σε όρθιο cocktail.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΓΓΛΕΣΗ

Αιθουσα δεξιωσεων ΙΓΓΛΕΣΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ

Το κτήμα Ιγγλέση βρίσκεται επί της Λ. Τατοϊου, στην Βαρυμπόμπη, και είναι σε θέση να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει από 350 έως 700 καλεσμένους στην αίθουσα και στον υπαίθριο χώρο του αντίστοιχα. Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ. Η ποιότητα και η γεύση των εδεσμάτων καθώς και ο επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του προσωπικού ανεβάζει το επίπεδο της φιλοξενίας σε μεγάλο βαθμό. Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν κάθε στιγμή του γάμου σας, από την τελετή στο εκκλησάκι μέχρι το φαγητό και τον χορό στην πίστα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΩΦΙΛΗ

Αιθουσα δεξιωσεων ΕΡΩΦΙΛΗ Βαρυμπόμπη

Το Κτήμα Ερωφίλη είναι διακοσμημένο σε μίνιμαλ αισθητική με ξεχωριστές πινελιές κομψότητας στη διακόσμηση. Στο Κτήμα Ερωφίλη επικρατούν τα χρώματα του πράσινου της φύσης, από τον καταπράσινο κήπο, και το λευκό της διακόσμησης των αέρινων υφασμάτων που καλύπτουν μοναδικά την αίθουσα δεξίωσης. Στο Κτήμα Ερωφίλη μπορείτε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς η αίθουσα δεξιώσεων μπορεί να απομονωθεί με γυάλινες τζαμαρίες και να προστατευθούν οι καλεσμένοι από το κρύο του χειμώνα.