ΜΑΓΓΙΝΑΣ Μελίσσια

Ζητήστε Προσφορά
Φώτο:11

ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Βόρεια Αττική, Μελίσσια, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια αιθουσα δεξιωσεων ΜΑΓΓΙΝΑΣ μελισσια

Προφίλ Επιχείρησης

Η οικογένεια Μαγγίνα, Τρίτη γένια σήµερα, λειτουργούµε την οικογενειακή επιχείρηση από το 1948 ανελλιπώς, µε παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα και ψησταριά, µε την τέχνη να έχει περάσει µέσα από την παράδοση και να έχει φτάσει μέχρι τις μέρες µας αναλλοίωτη.

Λειτουργούμε σε δυο χώρους. Στο παλιό παραδοσιακό κουτούκι και στο καινούριο ιδιόκτητο κτήριο µας µε σύγχρονες δοµές και εγκαταστάσεις για δεξιώσεις και οργάνωση catering.

Το µέρος που βρισκόμαστε εἶναι κατάφυτο µε πλατάνια και λεύκες σε ένα πολύ δροσερό περιβάλλον. Διαθέτουμε, αίθριο καλοκαιρινό χώρο για τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού και όχι μονό.

Προτεραιότητα µας είναι η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση µε παραδοσιακά εδέσµατα, και ὁπως πάντα σε λογικές τιµές. Ποτέ δεν θα θυσιάσουµε την ποιότητα µας για οτιδήποτε άλλο.

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.

Ζητήστε Προσφορά