ΑΡΙΖΟΝΑ Πάρνηθα

Ζητήστε Προσφορά

ΑΡΙΖΟΝΑ

Βόρεια Προάστια, Πάρνηθα, 19ο χλμ. Λεωφ. Πάρνηθος

6986 537680

Φωτογραφίες

αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα αιθουσα δεξιωσεων ΑΡΙΖΟΝΑ παρνηθα

Προφίλ Επιχείρησης

Η Αίθουσα Αριζόνα δημιουργήθηκε από μια ομάδα πολύπειρων ανθρώπων στο χώρο της εστίασης, της διοργάνωσης και της μαγειρικής τέχνης αντίστοιχα.
Σκοπός μας ένας παραδοσιακός όσο και ο φιλόξενος χώρος, ικανός να προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων.
Η Αίθουσα Αριζόνα μια από τις αίθουσες δεξιώσεων στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, δεσμεύεται για την άριστη διεξαγωγή εκδηλώσεων κοινωνικού καθώς και επαγγελματικού χαρακτήρα με οδηγό μας την εμπειρία, το μεράκι μας, την αγάπη και το κέφι μας για την δημιουργία μιας επιτυχημένης δεξίωσης.
Η Αίθουσα Αριζόνα στην Πάρνηθα είναι μια ιδανική επιλογή για το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, στον όμορφο με οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει, την ποιότητα του φαγητού, το άψογο service και τις απίστευτα προσιτές τιμές!

ΜΟΝΟ με 17€ για σερβιριστό μενού και 23€ το άτομο για μενού buffet!

Επικοινωνία

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα.
(Τα πεδία είναι όλα απαραίτητα)

Συμπληρώστε τη φόρμα και η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε θεωρούνται εμπιστευτικά, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους και δεν τα διατηρούμε στα αρχεία μας. Αυτονοήτως με την αποστολή τους αποδέχεστε τη γνωστοποίησή τους.