Ξεκούραση πριν την δεξίωση

Ξεκούραση πριν την δεξίωση

Ξεκούραση πριν την δεξίωση

Ήταν μια υπέροχη γαμήλια τελετή όπως την είχατε ονειρευτεί και οργανώσει.

Ατέλειωτες εκδηλώσεις αγάπης, συγχαρητήρια και χαιρετούρες ήταν όλα ευπρόσδεκτα και συγκινητικά (ακόμα και η ρομαντική λογοδιάρροια της θείας Πραξιθέας), μία κόπωση όμως τη νοιώθετε. Η ένταση των ωραίων στιγμών αλλά και η ορθοστασία έκαναν καλή δουλειά.

Απόλυτη, λοιπόν, η ανάγκη να ξεκουραστείτε, διότι έπεται η γαμήλια δεξίωσή σας. Πρέπει να έχετε φροντίσει να βρείτε ένα χώρο για να χαλαρώσετε και να φρεσκαριστείτε πριν τη γιορτή, ώστε να παρουσιαστείτε λαμπεροί κι έτοιμοι για προπόσεις, χειραψίες, τραγούδι και χορό και φωτογραφίες και...και...! Ο χώρος αυτός είναι προτιμότερο να βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία που θα γίνει η δεξίωση.

Αν γλεντήσετε σε κτήμα δεξιώσεων, το πιο πιθανόν είναι να διαθέτουν κατάλληλο δωμάτιο για ν' αναπαυθείτε, κάτι που προτείνουμε να το ρωτήσετε όταν κανονίσετε τα της δεξίωσης.

Αν η δεξίωση του γάμου σας οργανωθεί σε κάποιο ξενοδοχείο, ένα από τα δωμάτιά του θα είναι ο ιδανικός χώρος για ξεκουραστείτε, πριν εμφανιστείτε στην υποδοχή των καλεσμένων σας.

Αν θα γιορτάσετε πάνω σε πλοίο, μία καμπίνα ή και η νυφική καμπίνα που συνήθως διαθέτουν τέτοια πλοία, είναι σίγουρο ότι θα τεθεί στη διάθεσή σας.

“Φορτίστε τις μπαταρίες”σας με ανάπαυση και λίγη ηρεμία κι ετοιμαστείτε για το υπέροχο, πρώτο γλέντι της νέας σας, κοινής ζωής.

Να περάσετε εξαίσια!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου