Κτήματα γάμου με εκκλησία

Κτήματα γάμου με εκκλησία

Κτήματα γάμου με εκκλησία

Σε όλα τα ζευγάρια τα οποία πρόκειται να παντρευτούν και να κάνουν δεξίωση αμέσως μετά αφού ολοκληρωθεί ο γάμος τους είναι σημαντικό να επισημανθεί η κρισιμότητα της επιλογής των δυο βασικών χώρων, αυτόν της εκκλησίας και αυτόν της δεξίωσης. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό δεν είναι άλλος πέραν της απόστασης μεταξύ αυτών. Είναι πολύ σημαντικό οι καλεσμένοι να είναι εύκολο να μετακινηθούν μεταξύ των δυο αυτών σημείων, αλλά και να μην είναι χρονοβόρο, άρα και κουραστικό.

Για τον λόγο αυτό η πρόταση η δική μας είναι η γάμος και η δεξίωση να γίνουν στον ίδιο χώρο. Ένας τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι αν για την τελετή και τη δεξίωση επιλέξετε ένα από τα κτήματα γάμου το οποίο να διαθέτει εκκλησία με δυνατότητα λειτουργίας τελετών. Το τελευταίο το επισημαίνουμε διότι δεν είναι πάντα βέβαιο πως επειδή είναι εκκλησία έχει και την σχετική άδεια λειτουργίας από την Μητρόπολη της περιοχής, προσοχή λοιπόν, αν κάνετε αυτή την επιλογή, να ζητήσετε όλες τις βεβαιώσεις, τόσο από το κτήμα όσο και από την αρμόδια εκκλησιαστική υπηρεσία.

Οι γάμοι οι οποίοι γίνονται σε εκκλησάκια μέσα σε κτήματα είναι πιο ρομαντικοί και γραφικοί λόγω του μεγέθους που έχει ένα τέτοιο εκκλησάκι. Πολλές φορές είναι τόσο μικρό που ακόμη και ο παπάς με το ζευγάρι βρίσκονται την περισσότερη ώρα του μυστηρίου έξω από αυτό. Η κατάσταση αυτή μπορεί να δημιουργήσει πολύ όμορφες εικόνες τόσο για τις φωτογραφίες, όσο και για τη βιντεοσκόπηση του γάμου σας. Σε κάθε περίπτωση οι ιδέες γύρω και με βάση αυτό, είτε για τη διακόσμηση, είτε για την κεντρική ιδέα οργάνωσης του γάμου σας, θα είναι γεμάτες φως και φυσικά στοιχεία.

Το γεγονός πως αμέσως μετά την τελετή όλοι οι παρευρισκόμενοι αντί να πάνε στα αυτοκίνητα, ώστε να μεταφερθούν στη δεξίωση, θα απολαύσουν έναν αναζωογονητικό περίπατο μέσα στο κτήμα, ανάμεσα στα δέντρα και το φυσικό περιβάλλον που συνήθως δεσπόζει στις εγκαταστάσεις ενός καλοφτιαγμένου κτήματος για γάμους, είναι επίσης βέβαιο πως θα προκαλέσει ευχάριστες εντυπώσεις στους εκλεκτούς καλεσμένους σας.

Τα κτήματα γάμου είναι συνήθως επανδρωμένα με επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης και σε κάθε περίπτωση η παραμονή των καλεσμένων στον χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης, θα είναι μια μοναδικά και απολαυστική εμπειρία η οποία θα απογειώσει την εξαιρετική αυτή ημέρα.

Σύνταξη κειμένου: Ελένη Κικίδη