Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα

Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα

Γαμήλια δεξίωση σε ταβέρνα

Επειδή στην Ελλάδα αγαπούμε τις ταβέρνες, μια πρόταση που θα ικανοποιούσε τους καλεσμένους σας είναι να να κάνετε την γαμήλια δεξίωση σε κάποια κατάλληλη ταβέρνα.

Προτείνουμε να διαλέξετε κάποια ευρύχωρη, με ορχήστρα ει δυνατόν, άνετη αίθουσα και αποδεδειγμένα πολύ καλό φαγητό. Η ύπαρξη κήπου και μεγάλου parking, όπως και η ωραία θέα είναι επιπλέον προσόντα που πρέπει να διαθέτει . Εννοείται ότι θα συννενοηθείτε αρκετό καιρό πριν, για να σας διαθέσουν την αποκλειστική χρήση της ταβέρνας και να κανονίσετε τις λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, τη μουσική και τον φωτισμό.

Μπορείτε να ζητήσετε να σας ετοιμάσουν μεζέδες και κυρίως πιάτα της επιλογής σας ή να διαλέξετε από το δικό τους μενού. Το καλό κρασί, λευκό και κόκκινο, φρέσκες σαλάτες και φρούτα εποχής, χυμοί κι αναψυκτικά είναι απαιτήσεις που εύκολα ικανοποιούνται, αν απευθυνθείτε σε ταβέρνα με εξαιρετικό όνομα και φήμη.

Η πιο απλή, ρομαντική αλλά και οικονομική διακόσμηση για τα τραπέζια των καλεσμένων σας είναι τα κεριά και τα φρέσκα λουλούδια. Μερικά μπαλόνια στον χώρο δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να μη δείχνει πολυφορτωμένος.

Διαλέξτε μουσικά είδη που θα ικανοποιήσουν όλους: χορευτικά κομμάτια, ελληνικά παραδοσιακά κατάλληλα για το γλέντι, μοντέρνα για τη νεολαία.

Αν υπάρχουν παιδιά, θα έχουν το δικό τους τραπέζι, υγιεινό φαγητό και φρουτοχυμούς.

Η φιλική ατμόσφαιρα, η άψογη εξυπηρέτηση, τα νόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα πιάτα, το κέφι κι ο χορός είναι εγγυήσεις για μιαν αξέχαστη γαμήλια δεξίωση σε μια ελληνική ταβέρνα υψηλών προδιαγραφών!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου