Δεξίωση γάμου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Δεξίωση γάμου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Δεξίωση γάμου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Αν επιθυμείτε μια πολύ ξεχωριστή δεξίωση γάμου και το επιτρέπει το budget σας, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Intercatering, στρατηγικός συνεργάτης του Μεγάρου, έχουν ανοίξει την εξαίσια Αίθουσα Banquet.

Η αίθουσα είναι κυκλική και διαθέτει ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής εξώστη που την περιβάλλει. Έχει βοηθητικούς χώρους και εγκαταστάσεις κουζίνας, οι οποίοι την καθιστούν ιδανική για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Μπορείτε να δεξιωθείτε 630 άτομα σε ροτόντες και 680 άτομα σε θεατρική διάταξη ανάλογα με την τελική διαρρύθμιση της μεγάλης σκηνής της.

Πρόκειται για αίθουσα υψηλής αισθητικής, με πολυελαίους και θαυμάσια, πολυτελή διακόσμηση, υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για ήχο και φωτισμό, θαυμάσια ακουστική και ζωντανή μουσική.

Το εκλεκτότατο μενού και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, το άψογο service και τα υπέροχα στρωμένα τραπέζια θα κατευχαριστήσουν και θα εντυπωσιάσουν τους προσκεκλημένους σας.

Αν έχετε μικρότερο αριθμό καλεσμένων ή επιθυμείτε ανοιχτό χώρο, ο καταπράσινος κήπος του Μεγάρου με το εξοχικό ντεκόρ- όαση στην καρδιά της Αθήνας- είναι ιδανικός για τη δεξίωση του γάμου σας.

Η αίγλη της γαμήλιας δεξίωσής σας θα κάνει πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεστε για την επιτυχία της!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου