Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Πολλοί μελλόνυμφοι στις μέρες μας επιλέγουν να οργανώσουν τη γαμήλια δεξίωσή τους σε κάποιο ακριβό ή και πολυτελές ξενοδοχείο, λύση οικονομικότερη και πολλών πλεονεκτημάτων από την επιλογή κάποιου πιο εξειδικευμένου χώρου.

Αν, μάλιστα,ένα τέτοιο ξενοδοχείο βρίσκεται σχετικά κοντά στο ναό όπου θα γίνει ο γάμος σας, τότε πετυχαίνετε με μια εκλογή τρία καλά: τελετή, γλέντι και νυφική σουίτα!

Κάθε ξενοδοχείο διαθέτει την ανάλογη αίθουσα, πολλές φορές και μια δεύτερη-στον τελευταίο όροφο- με θέα τ'άστρα! Επίσης, αν διαθέτει roof garden, μεγάλο κήπο ή πισίνα, έχετε κι άλλη επιλογή πέραν της αίθουσας, αν φυσικά το επιτρέπει η εποχή κι ο καιρός.

Θα έχετε και τα δώρα σας. Συνηθίζεται η παροχή νυφικής σουίτας για το πρώτο βράδυ του έγγαμου βίου, η γαμήλια τούρτα από τα χέρια του υπεύθυνου ζαχαροπλάστη και σαμπάνια για όλους. Επίσης, ενδέχεται να σας παραχωρηθεί κάποιο δωμάτιο για να αναπαυτείτε μεταξύ τέλους της γαμήλιας τελετής και αρχής του γλεντιού, κάτι που θα το έχετε ανάγκη! Ο υπεύθυνος θα σας βοηθήσει, ο chef θα σας προτείνει ποικιλία γεύσεων και θα σας φτιάξει ό,τι αποφασίσετε, ηχητική εγκατάσταση θα βρείτε έτοιμη!

Το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο και το σέρβια προσεγμένο. Αν χρειαστούν επιπλέον τραπέζια ή σερβίτσια δεν θα έχετε πρόβλημα, ενώ αν υπάρχουν παιδιά, θα σας βρουν χώρο κατάλληλο για να περάσουν καλά και συνοδό να τα επιβλέπει. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι δεν προβλέπεται στολισμός των τραπεζιών των καλεσμένων σας αλλά και του νυφικού τραπεζιού., οπότε αυτό θα πρέπει να το φροντίσετε εσεις εγκαίρως. Επίσης, συνήθως δεν υπαρχει διαθέσιμος d.j, κανονίστε το.

Ευχόμαστε ολόθερμα να έχετε αξέχαστη γαμήλια δεξίωση!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου