Δεξίωση γάμου πάνω στο κύμα!

Δεξίωση γάμου πάνω στο κύμα!

Δεξίωση γάμου πάνω στο κύμα!

Ελληνικά πελάγη κι ελληνικός ουρανός είναι αξίες ανεκτίμητες!

Τι πιο ωραίο, ρομαντικό, χαλαρωτικό και πρωτότυπο, λοιπόν, από το να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωσή σας πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο.

Απευθυνθείτε σε ειδικό γραφείο ή πλοιοκτήτρια εταιρεία τουλάχιστον δύο μήνες πριν το γάμο σας. Ανάλογα με την εποχή η διαθεσιμότητα αλλάζει, ειδικά το καλοκαίρι. Ο αριθμός των καλεσμένων σας είναι σημαντικό θέμα, μπορεί να βρείτε το πλοίο των ονείρων σας αλλά να μη μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Γενικά, προσφέρονται πακέτα αλλά και μεμονωμένες υπηρεσίες, αναλόγως του τι θα ζητήσετε.Οι εταιρείες φροντίζουν να σας παρέχουν περιβάλλον ειδυλλιακό, θαυμάσια διακόσμηση, πολυτελή νυφική σουίτα ως δώρο , άψογο μενού. Η γαμήλια τούρτα και η σαμπάνια ή το κοκτέιλ καλωσορίσματος στο πλοίο είναι συνήθως προσφορά. Στα κρουαζιερόπλοια το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο κι ικανί να εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό προσώπων, ενώ οι εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες που εκτείνονται από την προετοιμασία του γάμου μέχρι την διοργάνωση του bachelor ή bachelorette party!

To πλοίο είναι δεμένο συνήθως επί μια ώρα, μέχρι να φτάσουν και να τακτοποιηθούν οι καλεσμένοι, αποπλέει για 3-4 ώρες και επιστρέφει στο λιμάνι, όπου παραμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η γαμήλια γιορτή. Το γαμήλιο δείπνο γίνεται στον χώρο του εστιατορίου, ενώ υπάρχει πίστα χορού και μπαρ για χορό και ποτό. Ενδεικτικά, οι καλεσμένοι επιβιβάζονται, τους προσφέρεται κάποιο ελαφρύ κοκτέιλ κι ακολούθως οδηγούνται στα τραπέζια τους.Μόλις οι νεόνυμφοι εμφανιστούν, το πλοίο αναχωρεί. Σειρά έχει το παραδοσιακό κόψιμο της τούρτας και οι ευχές συνοδεία σαμπάνιας. Ακολουθεί το δείπνο και μετά ο χορός.

Αν επιθυμείτε πυροτεχνήματα ή δημιουργία φωτογραφικού album και video, συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο οργάνωσης. Ρωτήστε για τη μουσική και την διακόσμηση, πάρτε ιδέες και πείτε τις επιθυμίες σας.

Έχετε υπ' όψιν ότι το κόστος δεν είναι τόσο απαγορευτικό, όσο πιθανόν θεωρείτε, καθώς δεν απέχει πολύ από ό,τι θα πληρώσετε σε κάποια αίθουσα δεξιώσεων ή σε κάποιον συναφή χώρο εκδηλώσεων.

Να ζήσετε μιαν αξέχαστη γαμήλια δεξίωση εν πλω!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου