Γαμήλια δεξίωση σε αίθουσα δεξιώσεων

Γαμήλια δεξίωση σε αίθουσα δεξιώσεων

Γαμήλια δεξίωση σε αίθουσα δεξιώσεων

Αν αποφασίσατε να δεξιωθείτε τους καλεσμένους του γάμου σας σας σε κάποια αίθουσα, έχετε πάμπολλες επιλογές. Τα τελευταία χρόνια οι αίθουσες οργάνωσης εκδηλώσεων πληθαίνουν και συνεχώς εκσυγχρονίζονται, ώστε να παρέχουν όλο και πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Οι αίθουσες δεξιώσεων συνδυάζουν άνεση χώρου, δυνατότητα παροχής εξαιρετικού φαγητού από δική τους κουζίνα ή από catering, μουσική κάλυψη και προσεγμένο service από έμπειρο προσωπικό. Αφού καταλήξετε στις δύο-τρεις αίθουσες που σας αρέσουν περισσότερο, θα πρέπει να διευκρινίσετε ορισμένες λεπτομέρειες.

Πρώτα απ' όλα, ο χώρος να επαρκεί για τον αριθμό των καλεσμένων σας. Αν έχετε 250 καλεσμένους,η αίθουσα που εξυπηρετεί 200 άτομα δεν σας κάνει,ενώ η αίθουσα που χωρά 1000 είναι..αχανής για το πάρτυ σας και θα σας κοστίσει πολύ παραπάνω.

Ανάλογα επαρκής πρέπει να είναι ο χώρος του parking. Διευκρινείστε αν ο χώρος διατίθεται δωρεάν, αν υπάρχουν παρκαδόροι και ποιός αναλαμβάνει την πληρωμή τους.

Πληροφορηθείτε για το μενού και ποιός το ετοιμάζει, αν χρειαστεί catering τίνος αρμοδιότητα είναι, πόσα ατομα θα καθονται σε καθε τραπεζι και πόσοι σερβιτόροι θα υπάρχουν.Η ποιότητα του φαγητού και των ποτών πρέπει να είναι αρίστη, η ποσότητα ικανοποιητικότατη. Μάθετε αν το αλκοόλ και τα αναψυκτικά χρεώνονται extra. Η διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών, η παρουσία dj ή ενδεχομένως ορχήστρας συμπεριλαμβάνονται στο κόστος ανά άτομο; Αν όχι, τι προβλέπεται;

Ρωτήστε αν υπάρχει χρονικός περιορισμός της έντασης της μουσικής. Ο χώρος πρέπει να διαθέτει καλό φωτισμό και εξαερισμό. Η καθαριότητα και η πυρασφάλεια καλό είναι να ελεγχθούν διακριτικά αλλά σχολαστικά.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και το προσωπικό είναι ευγενείς και πρόθυμοι να σας ενημερώσουν και να σας εξυπηρετήσουν.

Αφού αποφασίσετε σε ποιά αιθουσα θα φιλοξενηθεί η γαμήλια δεξίωσή σας, κανονίστε πότε θα τους δώσετε τη λίστα των καλεσμένων και πώς επιθυμείτε να τοποθετηθούν στα τραπέζια.Συζητείστε για την τελική τιμή ανά άτομο κι αν αυτή περιλαμβάνει ΦΠΑ,πώς θα γίνει η πληρωμή και -οπωσδήποτε- υπογράψτε συμβόλαιο, στο οποίο όλα όσα κανονίσατε θα αναφέρονται λεπτομερώς.

Να έχετε μια θαυμάσια γαμήλια γιορτή!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου