Δεξίωση γάμου στο εξοχικό σας

Δεξίωση γάμου στο εξοχικό σας

Δεξίωση γάμου στο εξοχικό σας

Αν το κόστος της δεξίωσης του γάμου σας σε κτήμα ή αίθουσα είναι μάλλον απαγορευτικό, μπορείτε κάλλιστα να την οργανώσετε στο εξοχικό σας ή στο εξοχικό συγγενούς ή φίλου, που προτίθεται να σας το παραχωρήσει δίκην δώρου. Αν έχετε μεγάλο κήπο/εξοχικό και λίγους προσκεκλημένους, τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, η περίπτωση αυτή είναι ιδανική.

Η διακόσμηση εξαρτάται από τις επιθυμίες και το γούστο σας, χέρι βοήθειας θα έχετε από σόι και φίλους. Κανονίστε την χωροθέτηση των τραπεζιών με βάση τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Ο προϋπολογισμός και οι προτιμήσεις σας θα καθορίσουν το είδος του μενού και το αν θα απευθυνθείτε σε εταιρία catering. Οι ποσότητες των εδεσμάτων θα είναι μεγάλες και όλα πρέπει να συντηρηθούν στην κατάλληλη θερμοκρασία, οπότε για το φαγητό τουλάχιστον ίσως είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την πείρα ενός καλού και οικονομικού catering, που θα αναλάβει την οργάνωση της δεξίωσής σας λεπτομερειακά. Μπουφέδες με τα ποτά, μικρά trailers με τα ορεκτικά, ένα τραπέζι ωραία στρωμένο για τα γλυκίσματα και περιποιημένα, όμορφα στολισμένα τραπέζια είναι ό,τι πρέπει!

Ένα catering μπορεί να σας προμηθεύσει όχι μόνον τραπέζια και καρέκλες αλλά και σερβίτσια, ενώ μπορείτε να ζητήσετε τέντες για σκιά ή προστασία από τυχόν ξαφνική βροχή. Επίσης, θα έχετε στη διάθεσή σας προσωπικό έμπειρο στη γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, με εξοπλισμό κατάλληλο για την συντήρηση της φρεσκάδας των εδεσμάτων. Η δεξίωση στο εξοχικό σας απαλλάσσει από τους θορύβους της πόλης αλλά κι από το άγχος μην ενοχληθούν οι γείτονες. Αν πάλι έχετε πολύ κοντινούς γείτονες, καλέστε τους για ένα μεζέ!

Μιλήστε με Dj για τη μουσική κάλυψη της δεξίωσής σας, με τον ανθοπώλη σας για μπουκέτα ή λιτές ανθοσυνθέσεις και αναθέστε τη ρύθμιση της στάθμευσης σε δικούς σας ανθρώπους. Μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή ηλεκτρολόγου για τον κατάλληλο φωτισμό του χώρου σας και να νοικιάσετε ένα δάπεδο, για να έχετε την πίστα χορού σας.

Η δεξίωση γάμου στον κήπο ή το εξοχικό είναι συμφέρουσα οικονομικά, η ατμόσφαιρα είναι λιγότερο τυπική κι επίσημη, όλοι γνωρίζονται, το περιβάλλον είναι ζεστό και οικείο, οπότε θα έχετε μια θαυμάσια, ξεχωριστή γαμήλια γιορτή!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου