Δεξίωση γάμου σε resort

Δεξίωση γάμου σε resort

Δεξίωση γάμου σε resort

Οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες δεν είναι πλέον απρόσιτες λόγω κόστους. Η κρίση αλλά και η μόδα της εποχής έδωσε ώθηση στην χρήση τους για κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικά για γαμήλιες δεξιώσεις, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους.

Τέτοιες μονάδες συνηθέστατα βρίσκονται σε ειδυλλιακή τοποθεσία, με υπέροχη θέα. Διαθέτουν spa, κομμωτήριο, υπηρεσίες manicure- pedicure και αίθουσα μασάζ, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν μείνετε εκεί μία βραδιά πριν από το γάμο σας και τον τελέσετε στο εκκλησάκι που οι περισσότερες έχουν!

Οι μεγάλες αίθουσες, οι άνετοι εξωτερικοί χώροι, η πισίνα με bar και οι κήποι, η ύπαρξη παιδικής χαράς, το άνετο parking και άλλες ευκολίες, σας δίνουν την ευκαιρία να εργανώσετε με λογικό κόστος μία θαυμάσια γαμήλια δεξίωση. Δεν θα έχετε να ασχοληθείτε με φαγητό και ποτό, καθώς διαθέτουν άψογα μενού, ενημερωμένη κάβα, άριστους chef, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και έμπειρο προσωπικό για την αξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Ο φωτισμός, η διακόσμηση και η μουσική δεν θα σας προβληματίσουν. Τραπέζια, καθίσματα και μπουφέδες, σερβίτσια και τραπεζομάντηλα θα είναι επαρκέστατα και καλόγουστα.

Ό,τι ιδιαίτερο θελήσετε, μπορείτε να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο του resort, τον επιφορτισμένο με θέματα οργάνωσης δεξιώσεων.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι χλιδάτοι, άνετοι και πεντακάθαροι. Ειδικά στα νησιά μας, τα resort είναι άρτια οργανωμένα και με υπέροχες επιλογές για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Απλά, αν παντρεύεστε το καλοκαίρι φροντίστε να έχετε διασφαλίσει τη γαμήλια δεξίωσή σας πολύ καιρό πριν, καθώς μέσα στην τουριστική περίοδο θα δυσκολευτείτε πολύ.

Όλες οι μεγάλες μονάδες του είδους έχουν πακέτα υπηρεσιών αλλά και προσφορών. Ένα ενδεικτικό πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει επιλογή εδεσμάτων και ποτών, Cocktail καλωσορίσματος με συνοδευτικά ορεκτικά για τους καλεσμένους κατά την προσέλευση για το γαμήλιο γεύμα/δείπνο, μουσική κάλυψη από Dj, φωτογράφηση /βιντεοσκόπηση και ανθοστολισμό.

Το ξενοδοχείο είθισται να παραχωρεί ως δώρο τη διαμονή των μελλονύμφων σε νυφική σουίτα σε bungalow για την πρώτη νύχτα του γάμου, καθώς και να προσφέρει ειδικές τιμές διαμονής για τους καλεσμένους σας.

Αν, λοιπόν, έχετε την οικονομική ευχέρεια να γιορτάσετε το γάμο σας με τους ανθρώπους σας σε μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, να είστε βέβαιοι ότι η γαμήλια δεξίωσή σας θα είναι εξαίσια!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου