Δεξίωση γάμου σε παραθαλάσσιο κτήμα

Δεξίωση γάμου σε παραθαλάσσιο κτήμα

Δεξίωση γάμου σε παραθαλάσσιο κτήμα

Αθάνατο το ελληνικό γαλάζιο, λάτρεις της θάλασσας είστε, ευτυχείς μελλόνυφοι είστε, δεν έχετε παρά να οργανώσετε την γαμήλια γιορτή σας σε κάποιο κτήμα δεξιώσεων παραλιακό, ειδικά αν παντρεύεστε σε νησί ή σε παραθαλάσσια τοποθεσία!

Στα κτήματα αυτά, που διαθέτουν συνήθως και κλειστή αίθουσα δεξιώσεων, διασφαλίζεστε από κάποιο ξαφνικό μπουρίνι ή αέρα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να στηθούν τέντες για παν απρόοπτο. Ελέγξτε έγκαιρα τη διαθεσιμότητα αλλά και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης του αριθμού των καλεσμένων σας, όπως επίσης την εύκολη πρόσβαση στο κτήμα και την ύπαρξη χώρου parking.

Αν η γαμήλια δεξίωσή σας είναι προγραμματισμένη για μεσημέρι, ελέγξτε αν υπάρχει επαρκής σκιερός χώρος, ωραίος ο ήλιος και λαμπρή η θάλασσα αλλά πάτε για γιορτή κι όχι για ηλιοθεραπεία! Ζητήστε για διακόσμηση χρώματα σχετικά με το στυλ του γάμου σας αλλά και με το ύφος του χώρου. Λευκό και γαλάζιο στα τραπεζομάντηλα, κεριά και κοχύλια, διακριτικές άνθινες συνθέσεις, άσπρες κορδέλες και στεφανάκια από φύλλα ελιάς είναι ωραίες ιδέες.

Σας βολεύουν οι μπουφέδες με ελαφρύ και χορταστικό μενού, πρωτότυπα παρουσιασμένο. Αν επιλέξετε ψάρια, θαλασσινά και σαλάτες, βεβαιωθείτε για τη φρεσκάδα των υλικών. Σε περίπτωση που έχετε μενού για κρεοφάγους, δυό-τρία κλασικά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας ταιριάζουν απόλυτα με την περίσταση:ελληνικό γλέντι δίπλα στη θάλασσα! Θα σας πρότεινα μικρά, δροσερά γλυκά κι εκλεκτά κρασιά-ένα λευκό κι ένα κόκκινο.

Υπέροχα να περάσετε!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου