Δεξίωση γάμου σε νησί

Δεξίωση γάμου σε νησί

Δεξίωση γάμου σε νησί

Έγινε κατά κάποιον τρόπο... μόδα, το να διοργανώνουν οι μελλόνυμφοι τη δεξίωση του γάμου τους σε ένα ελληνικό νησί, είναι όμως και απόλυτα δικαιολογημένο, φανταστείτε γαλάζιο ουρανού και θάλασσας, φως ελληνικό, φιλοξενία, ωραία θέα, άψογη οργάνωση και ωραίο γλέντι!

Έτσι, πολλοί επιλέγουν ένα νησί όπου δεν κατοικούν μεν, όμως τους εμπνέει. Αν το καλοσκεφτείτε, μία ωραία τελετή στον τόπο κατοικία σας και, κατόπιν, μία καλά οργανωμένη δεξίωση σε ένα κοντινό σας νησί έχει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. Στο ναό θα έρθουν όλοι, μπορείτε λοιπόν να τους προσφέρετε κάποιο κέρασμα κι ένα ελφρύ cocktail στον αύλειο χώρο της εκκλησίας και να δεξιωθείτε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους αργότερα, σε ένα νησί που σας αρέσει.

Αν ο γάμος σας γίνει τέλη άνοιξης, καλοκαίρι ή αρχές φθινοπώρου, ο καιρός είναι σύμμαχός σας, ενώ κάποια βροχή σίγουρα μπορεί να αντιμετωπιστεί με τέντες ή την ύπαρξη κλειστού χώρου για το γλέντι σας. Σκεφτείτε ότι, ο τουρισμός στην Ελλάδα -και ειδικά στα νησιά μας- έχει ωθήσει τους επαγγελματίες του χώρου να αποκτήσουν εμπειρία και στη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως η δεξίωση γάμου ή βάπτισης.

Υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες, αίθουσες και κτήματα δεξιώσεων, πολυτελή εστιατόρια, θαυμάσιες ταβέρνες, μοδάτα beach bar, ακόμα και μεγάλα άριστα οργανωμένα camping, που με τη βοήθεια των υπευθύνων τους μπορείτε να σχεδιάσετε τη δεξίωση γάμου που επιθυμείτε ανάλογα με την τσέπη σας και τα γούστα σας. Οι καλεσμένοι σας θα γευτούν τοπική κουζίνα, πιθανότατα θα υπάρχουν εξαίρετα ντόπια κρασιά, τούρτα σίγουρα θα σας φτιάξουν!

Στα νησιά μας, η μουσική και χορός είναι εκ των ων ουκ άνευ, ειδικά σε γαμήλια γιορτή, οπότε θα περάσετε όλοι σας υπέροχα. Μην ξεχνάτε ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, όπως κι οι προσκεκλημένοι σας, μίνι-έστω-διακοπές, με την αρμύρα στα πόδια, τον ήλιο να λούζει με φως τα πάντα, το λευκό να μαγεύει. Αναζητήστε εγκαίρως το πού θα κάνετε τη δεξίωσή σας, στα νησιά το καλοκαίρι ενδεχομένως να μη μπορούν να σας εξυπηρετήσουν την ημερομηνία που επιθυμείτε λόγω τουριστικής κίνησης. Ζητήστε προσφορές, ειδικά αν η δεξίωση του γάμου σας θα γίνει προς το τέλος της τουριστικής περιόδου, τότε που θα βρείτε ελκυστικά πακέτα. Να πάτε στο νησί και να απολαύσετε μια εξαίσια γαμήλια γιορτή!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου