Δεξίωση γάμου σε κτήμα δίπλα στην πισίνα

Δεξίωση γάμου σε κτήμα δίπλα στην πισίνα

Δεξίωση γάμου σε κτήμα δίπλα στην πισίνα

Πολλά κτήματα γάμου διαθέτουν μεγάλη πισίνα, ο χώρος γύρω από την οποία είναι ιδανικός για την διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, ειδικά αν αυτός τελεστεί κατά την θερινή περίοδο.

Είναι ιδιαίτερα ρομαντική ιδέα να βλέπετε τον έναστρο ουρανό το λαμπερό νερό της πισίνας με την special διακόσμηση και να απολαμβάνετε νόστιμα εδέσματα, εκλεκτό κρασί, μουσική και χορό με τους καλεσμένους σας αυτήν την ξεχωριστή μέρα!

Η δεξίωση γάμου σε έναν τέτοιο χώρο πλεονεκτεί σε πολλά. Δεν θα ανησυχήσετε για parking, τα κτήματα διαθέτουν άφθονο χώρο, η ένταση της μουσικής μάλλον δεν θα ενοχλήσει τους γείτονες. Δροσιά κι ευχάριστο περιβάλλον θα έχετε, για το μενού και το service θα μιλήσετε με τον υπεύθυνο. Ο φωτισμός του χώρου και της πισίνας είναι ατμοσφαιρικός, ειδικά αν έχετε πολλά κεριά και κηροπήγια.

Μια θαυμάσια εικόνα είναι αυτή της γαμήλιας τούρτας, τοποθετημένης σε τραπέζι πάνω σε γεφυράκι, που ενώνει τις δύο πλευρές της πισίνας, μια ωραία ιδέα διακόσμησης είναι φαναράκια και άνθη που επιπλέουν στο νερό, χρήσιμο το pool bar για δροσερά ποτά, αίσθηση παρέας η διάταξη των τραπεζιών περιμετρικά της πισίνας. Αν, μάλιστα, το κτήμα είναι κοντά στη θάλασσα, ο αλμυρός αέρας από τη μία και το γλυκό, ακύμαντο νερό δίπλα σας θα σας δώσουν την αίσθηση της απόδρασης σε ελληνικό νησί για το γλέντι του γάμου σας! Όσο για κάποια ξαφνική καλοκαιρινή μπόρα, αντιμετωπίζεται με τέντες ή κάποια αίθουσα που κλείνει.

Αν παντρεύεστε φθινόπωρο ή χειμώνα, ένα κτήμα με πισίνα σε ορεινή τοποθεσία είναι θαυμάσια ιδέα για τη δεξίωση του γάμου σας.

Θα έχετε την ομορφιά, τη θέα και την φρεσκάδα του βουνού και την χάρη μιας πισίνας, ενώ τέτοια κτήματα κοντά στην πισίνα διαθέτουν κλειστές αίθουσες, που σε περίπτωση κακοκαιρίας θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση και επιτυχία της γιορτής σας. Πόσο λαχταριστή θα είναι μια γαμήλια τούρτα με γεύση κάστανο, πόσο ζεστά τα κόκκινα τραπεζομάντηλα στα τραπέζια δίπλα στην πισίνα, πόσο εξαίσια τα δέντρα του βουνού γύρω σας!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου