Δεξίωση γάμου σε κτήμα

Δεξίωση γάμου σε κτήμα

Δεξίωση γάμου σε κτήμα

Οι δεξιώσεις γάμου σε κτήμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, δεδομένου ότι μπορεί να οργανωθούν ανεξαρτήτως εποχής του έτους, υπάρχει πολύς χώρος, η στάθμευση δεν είναι πρόβλημα και παρέχονται διαφόρων ειδών διευκολύνσεις. Αν, μάλιστα το κτήμα διαθέτει και εκκλησάκι, πολλά ζευγάρια επιλέγουν να τελέσουν εκεί και την τελετή του γάμου τους. Τα κτήματα έχουν και κατάλληλους εσωτερικούς χώρους, αίθουσες άνετες και πολυτελείς, αν η δεξίωση γίνει φθινόπωρο/χειμώνα ή ο καιρός χαλάσει ξαφνικά.

Το προσωπικό τους είναι έμπειρο στην εξυπηρέτηση πολλών ατόμων, συνήθως υπάρχει συνεργασία με chef ή αξιόλογο για το μενού, τη μουσική κάλυψη μπορείτε να την αναλάβετε ή να ζητήσετε από τον υπεύθυνο να την φροντίσει, όπως μπορείτε να κάνετε και για τη διακόσμηση.

Ελέγξτε την ποιότητα όσων σας προτείνουν, από τα εδέσματα έως τα σερβίτσια.

Ο φωτισμός πρέπει να είναι άριστος σε όλους τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για τη δεξίωσή σας, ενώ καλό είναι να ρωτήσετε για φωτορυθμικά ή πυροτεχνήματα, στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η χρήση τους. Ρωτήστε έαν υπάρχει γεννήτρια, για την περίπτωση υπερφόρτωσης ή διακοπής του ρεύματος, μέσα πυρασφάλειας και επαρκείς τουαλέτες για τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αν μεταξύ των καλεσμένων σας υπάρχουν άτομα με κινητικές δυσκολίες, βεβαιωθείτε ότι θα έχουν άνετη πρόσβαση στον χώρο, την κατάλληλη φροντίδα και -αν απαιτείται- συνοδεία.

Όσο για τα πιτσιρίκια, θέλουν δικό τους χώρο, υγιεινό φαγητό, φρέσκους χυμούς κι ευχάριστη απασχόληση. Αν υπάρχει παιδική χαρά στο κτήμα ή κάποιο play room, ποιός τη χάρη σας!

Μεγάλο πλεονέκτημα,επίσης, είναι η εύκολη και γρήγορη μετάβαση στο κτήμα. Να θυμάστε ότι το καλοκαίρι είναι εποχή υψηλής ζήτησης, όπως και τα Σαββατόβραδα, οπότε φροντίστε έγκαιρα να κάνετε κράτηση.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα την ημερομηνία του γάμου σας και τις παροχές που εξασφαλίζει το κτήμα (παρκαδόροι, catering, διακόσμηση,φωτογράφος, dj/ορχήστρα, πιθανή διανυκτέρευση.)

Ελέγξτε αν το κτήμα διαθέτει άδεια λειτουργίας και όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά λειτουργίας, συζητήστε εκτενώς τις χρεώσεις και υπογράψτε συμβόλαιο με λεπτομερείς αναφορές για όσα συμφωνήσετε.

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου