Δεξίωση γάμου σε Ιππικό Όμιλο

Δεξίωση γάμου σε Ιππικό Όμιλο

Δεξίωση γάμου σε Ιππικό Όμιλο

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές λέσχες ιππασίας, οι οποίες διαθέτουν εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους κατάλληλους για την διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας.

Πρόκειται για ειδυλλιακές τοποθεσίες με επαρκή χώρο για μεγάλο αριθμό καλεσμένων και επαρκείς θέσεις για στάθμευση.

Οι αίθουσες των Ομίλων ιππασίας είναι ζεστές και πολυτελείς, με τζάκι και ωραίο φωτισμό. Η θέα από τις τζαμαρίες τους είναι υπέροχη και θα ενθουσιάσει τους συνδαιτημόνες σας.

Όσο για τους εξωτερικούς χώρους, είναι καταπράσινοι και δροσεροί.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε άφοβα να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας, όποια εποχή του έτους κι αν γίνει ο γάμος σας. Οι λέσχες αυτές διαθέτουν μπαρ κι εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, προσεγμένο μενού και άψογο service. Οι υπεύθυνοι φροντίζουν να συνεργάζονται με αξιόλογες εταιρείες catering, το θέμα της διακόσμησης δεν θα σας δυσκολέψει, ενώ η ένταση της μουσικής δεν αναμένεται να είναι πρόβλημα, καθώς οι ιππικοί όμιλοι είναι εκτός αστικού ιστού. Όσο για πίστα χορού, άφθονος ο χώρος!

Αν υπάρχουν παιδιά μεταξύ των καλεσμένων σας, θα έχουν πολλές ευκαιρίες να περάσουν θαυμάσια, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για παιδότοπο και για επαφή/βόλτα με άλογα.

Αν επιθυμείτε μία γαμήλια δεξίωση υψηλής αισθητικής, ιδιαίτερη και πρωτότυπη, δεν έχετε παρά να την κάνετε σε έναν Ιππικό Όμιλο. Θα είναι όντως αξέχαστη, τόσο σε σας όσο και στους προσκεκλημένους σας!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου