Δεξίωση σε αμπελώνα / Οινοποιείο

Δεξίωση σε αμπελώνα / Οινοποιείο

Δεξίωση σε αμπελώνα / Οινοποιείο

Συγχαρητήρια, παντρεύεστε! Ώρα για φροντίσετε να δεξιωθείτε τους προσκεκλημένους σας - κάπου πολύ ξεχωριστά θα θέλατε, πού όμως;

Λοιπόν, αν αγαπάτε το καλό κρασί και θέλετε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας μιαν αξέχαστη...μεθυστική εμπειρία, δεν έχετε παρά να την διοργανώσετε σε έναν από τους πολλούς αμπελώνες της πατρίδας μας, που αναλαμβάνουν την οργάνωση διαφόρων ειδών κοινωνικών εκδηλώσεων. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε σε κάποιο παλαιό οινοποιείο, ειδικά διαμορφωμένο για δεξιώσεις.

Μια τέτοια επιλογή είναι παντός καιρού! Το καλοκαίρι έξω, σε χώρο πράσινο, προσεγμένο κι άνετο. Φαναράκια και γιρλάντες με φύλλα της αμπέλου, μικρά ρεσώ, κέφι και κρυστάλλινα ποτήρια που υψώνονται να σας χαιρετήσουν. Τον χειμώνα μέσα, σε αίθουσα που μυρίζει ξύλο και παλιό κρασί, με τη γοητεία της πέτρας και του σίδερου, με ψηλά ταβάνια και διακόσμηση που θα κάνετε υποβλητική με πολλά κεριά.

Ο υπεύθυνος του χώρου σίγουρα είναι ο πλέον αρμόδιος για τα κρασιά που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Απλά, πείτε του τι περιλαμβάνεται στο μενού. Ενδέχεται να σας συστήσει κάποια δικά του πιάτα, συζητήστε το μαζί του και με τον chef ή τον υπεύθυνο του catering.

Τόσο ιδιαίτεροι κι εκλεκτοί χώροι συνήθως παρέχουν υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου και οι γαστρονομικές τους προτάσεις είναι αντάξιες των καλύτερων κρασιών τους!

Οίνος και γάμος ευφραίνουν καρδίας! Να ζήσετε!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου