Δεξίωση γάμου σε άλσος

Δεξίωση γάμου σε άλσος

Δεξίωση γάμου σε άλσος

Αναζητάτε κάποιον κατάλληλο χώρο για τη γαμήλια δεξίωσή σας, εντός του αστικού ιστού αλλά να έχει και μπόλικο πράσινο και παρτέρια με άνθη ίσως και μια λιμνούλα; Σε άλσος, μελλόνυμφοι, σε άλσος η γιορτή σας!

Κάθε πόλη διαθέτει έναν τέτοιο χώρο πρασίνου, οπότε θα έχετε εξασφαλίσει άνεση κινήσεων για πλήθος καλεσμένων, την ύπαρξη ενός -τουλάχιστον- καφέ-μπαρ, παιδική χαρά και γηπεδάκια για τα παιδάκια.

Φροντίστε ώστε η μουσική να μην ταλαιπωρήσει όσους πιθανόν κατοικούν πλησίον του άλσους.

Βρείτε σημεία κατάλληλα για μπουφέδες και για τραπέζια. Ένα καλό κέτερινγκ θα σας φανεί χρησιμότατο. Αν υπάρχει πισίνα, μπορείτε να τοποθετήσετε τους μπουφέδες και πάγκο με ποτά εκεί, για κοκτέιλ και ύστερα μεζέδες. Αν υπάρχει χώρος εστίασης μέσα στο άλσος, ρωτήστε αν έχουν τη δυνατότητα ν' αναλάβουν εκείνοι την διοργάνωση της δεξίωσής σας. Συνήθως την έχουν και θα σας απαλλάξουν από πολλές φροντίδες. Πολλά άλση διαθέτουν, μάλιστα, πολυτελή αίθουσα ειδικά για εκδηλώσεις τέτοιου είδους, όπως είναι η γαμήλια δεξίωση.

Ένα άλσος είναι στολίδι από μόνο του, ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορδέλες, φαναράκια και μπαλόνια για διακόσμηση. Κάποια στοιχεία από τον ανθοστολισμό της εκκλησίας μπορείτε, επίσης, να τα μεταφέρετε στον χώρο της δεξίωσης.

Συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του χώρου και οργανώστε μια θαυμάσια δεξίωση σε φυσικό περιβάλλον. Θα το καταχαρείτε!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου