Γαμήλια δεξίωση με θέα αρχαιολογικό χώρο

Γαμήλια δεξίωση με θέα αρχαιολογικό χώρο

Γαμήλια δεξίωση με θέα αρχαιολογικό χώρο

Σε όποια πόλη ή νησί της Ελλάδας κι αν παντρευτείτε, αρχαιολογικός χώρος υπάρχει.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις της ελληνικής αρχαιότητας ή -απλά-θέλετε να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας κάπου πολύ ιδιαίτερα, προτείνουμε να επιλέξετε για τη γαμήλια δεξίωσή σας κάποια αίθουσα με θέα τα αρχαία μνημεία. Ο φωτισμός των αρχαιοτήτων τη νύχτα έχει κάτι μαγικό!

Ζητήστε να τοποθετηθούν τα τραπέζια με τέτοιον τρόπο ώστε όλοι να απολαμβάνουν την εξαίσια θέα. Συνήθως, οι πιο πρόσφορες για μια γαμήλια δεξίωση σ' αυτές τις περιοχές είναι οι αίθουσες μεγάλων ξενοδοχείων της περιοχής. Συνεννοηθείτε με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου να οργανώσετε τη δεξίωσή σας στον κήπο ή στον τελευταίο όροφο, ώστε να ευχαριστηθούν όλοι τη θέα. Αν υπάρχει roof garden, ακόμα καλύτερα!

Υπάρχουν, φυσικά, και κτήματα διοργάνωσης εκδηλώσεων που έχουν τέτοια θέα.Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε το πλεονέκτημα της πιο άνετης στάθμευσης και του ανοιχτού χώρου, πράσινο του κήπου και στέγη τον έναστρο ουρανό. Είτε σε αίθουσα ξενοδοχείου είτε σε κτήμα, θα υπάρχει προσωπικό με εμπειρία στην περιποίηση πολλών καλεσμένων, εξοπλισμένη κουζίνα και chef που θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το μενού. Συζητήστε για τη μουσική κάλυψη της δεξίωσής σας, τον φωτισμό και την διακόσμηση.

Φανταστείτε την φωτισμένη Ακρόπολη, ονειρευτείτε δεξίωση αντικρίζοντας το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο! Τι θα λέγατε για δεξίωση στην παραλία της Λίνδου με θέα την Ακρόπολη της αρχαίας πόλης; Πάμπολλοι οι αρχαίοι τόποι, πολλές οι επιλογές σας.

Να το πράξετε. Θα έχετε εκλεκτή θέα και θαυμάσια δεξίωση!

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου