Δεξίωση γάμου με Catering

Δεξίωση γάμου με Catering

Δεξίωση γάμου με Catering

Ένας από τρόπους να λιγοστέψετε το κόστος της γαμήλιας δεξίωσής σας, είναι να αναλάβει το μενού κάποιο catering. Συνήθως, οι αίθουσες και τα κτήματα δεξιώσεων συνεργάζονται με αξιόπιστα και αξιόλογα catering, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιοτικό και οικονομικό μενού.

Στο catering γάμου έχετε να διαλέξετε σερβιριστό δείπνο ή όρθιο/ καθιστό μπουφέ.

Επίσης, θα πρέπει να υπολογίσετε το ποτό υποδοχής με το συνοδευτικό του finger food. Ανάλογα με το ενδιαφέρον του, το ζευγάρι μπορεί ζητήσει προσφορά για τα προτεινόμενα μενού και το σύνολο των παροχών. Συζητήστε με τον υπεύθυνο αν θα αναλάβουν εκείνοι ή θα κανονίσετε εσείς με κάποιο catering της αρεσκείας σας. Αν χρειαστεί να κανονίσετε εσείς, κάντε προσεκτική έρευνα αγοράς.

Δείτε ποιές εταιρίες catering συνεργάζονται με ονομαστά κτήματα και γνωστές αίθουσες που οργανώνουν δεξιώσεις γάμου. Σημαντική βοήθεια μπορείτε να έχετε από φίλους και γνωστούς σας, που οργάνωσαν με τέτοιο τρόπο τη δεξίωση του γάμου τος, Επίσης, αν οι ίδιοι παραβρεθήκατε σε γαμήλια γιορτή και ικανοποιηθήκατε από υπηρεσίες catering, ζητήστε να εξυπηρετήσουν κι εσάς.

Σας ενδιαφέρουν όχι μόνον οι γεύσεις των εδεσμάτων, η φρεσκάδα των υλικών και η ποιότητα των ποτών που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας αλλά και η εμπειρία κι o επαγγελματισμός των ανθρώπων του catering. Ένα ποιοτικό catering, κατάλληλο για τη γαμήλια δεξίωσή σας πρέπει να διαθέτει εξοπλισμό, ευγένεια και άψογη εξυπηρέτηση, εκπαιδευμένο προσωπικό και φιλικές τιμές.

Ωστόσο, έχετε ακούσει ότι “η φτήνια τρώει τον παρά”, οπότε μην αποφασίσετε με βάση μόνον τις ελκυστικές τιμές. Ο τρόπος παρασκευής και μεταφοράς του φαγητού, η κατάσταση του εξοπλισμού, η καθαριότητα και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι κι αυτά προς έλεγχο.

Σύνταξη κειμένου: Π. Αγγελοπούλου